Skip to content

29. September 2011

Dag 84 – For å kobles til Universets intelligens må du finne din kreativitet

Dag 84:

For å kobles til all visdom og alt det gode i Universets intelligens, må du være i tråd med det. For å gjøre som tidligere storheter gjorde, og komme videre til hyppigheten av ubegrensede muligheter, all visdom, all makt og alt godt, noe som er permanent tilgjengelig til hver og en av oss, må du vite at denne uendelige kreative kraften eksisterer, og utstråler alt godt i ditt sinn og ditt hjerte.

kreativitet_rutine_min_endring

For å finne din kreativitet er det viktig å skru av din indre kritiker, denne stemmen som de fleste av oss har inne i oss som forteller oss at vi må være produktige, effektive, flinke, snille, gjøre som det forventes av oss osv. Denne stemmen er en gjennklang fra urtiden, da den indre kritiker hjalp mennesket å overleve. Vel, vi trenger ikke denne kritikken og påpasseligheten for å være trygge i en hver situasjon. Det vi trenger er mer kreativitet.

Mange av oss lever som “pissmaur” – vi følger den samme stien hver eneste dag, med bare små avstikkere. Vi står opp, spiser frokost, rydder opp, får barna på skolen, kommer oss på jobb, gjør jobben vår flittig og litt mer enn det vi burde (?), vi drar hjem, henter barn, lager middag, ut til litt ymse aktiviteter, hjem, nyheter, sove –> og så er vi igang igjen neste dag. Her er det ikke veldig mye tid til kreativitet og det å gå inn i kraften for å få kontakt med de ubegrensede mulighetene, visdommen, makten og alt det gode. Livet må da leves mens vi har det. La oss nyte de mulighetene som finnes for oss. Jeg sier ikke at vi skal slutte i jobbene våre for å sveve avgårde, nei, det jeg prøver å si er at vi kanskje skal avbryte fra rutinene en gang i uka. Etterhvert blir det kanskje enklere å bryte rutiner. Jeg tror dette er en av de små nøklene til lykke og indre harmoni.

Høres det skummelt ut sier du? Ja, jeg er helt enig. I går lærte jeg at jeg skal forsøke å ha en to timers date med meg selv pr uke i en måned framover. På denne daten skal jeg være alene, jeg skal gjøre noe morsomt/barnslig – kanskje noe jeg likte å gjøre som barn, men som jeg ikke har gjort siden den gangen. Jeg skal komme tilbake i kontakt med min kreative side. Blir ikke det spennende? Jeg har foreløpig ingen peiling på hva jeg skal finne på på date med meg selv, men kjenner jeg meg selv godt så kommer jeg nok til å finne på noe. Om jeg står fast så får jeg slå opp i en bok med gamle leker Smilefjes som blunker

Når jeg er kommet i gang med dette – vet jeg at jeg er inne på store endringer i mitt liv. Mitt liv har blitt for alvorlig, det har skjedd så utrolig mye på det personlige plan i mitt liv at jeg hele tiden har måtte begynne på nytt og da er det lett å trekke fram kritikeren som hele tiden minner meg på at jeg må overleve. Jeg er utrolig takknemlig for at denne kritikeren har tatt vare på meg og latt meg greie meg så godt som jeg har gjort, men nå er det på tide at den slipper taket så jeg kan leke litt igjen Smilefjes

Ha en lekende, deilig dag.

Vil du være med og leke?

 

– Trinity

Legg inn en kommentar