Skip to content

26. September 2011

Giveaway hos “Noe på hjertet” ♡ og jeg ønsker meg så veldig en av disse lekre fotoveskene for damer ;-)

image

I og med at jeg prøver å vinne en av disse veskene så blir det et lite innlegg for å øke sjansen til å vinne. Nå har ikke jeg hatt så mye hell i spill i mitt liv, så nå er det kanskje min tur? Smilefjes som blunker Jeg er i alle fall en evig optimist, som vet det går bra til sist – og jeg ender opp med å få det jeg har bruk for.

http://www.fotobag.no/no/kelly-more/juju/juju-muted-teal.html?XBLG22858=fbd88d25586eb3755ebcaf61bbe57bdc

Jeg har tittet litt rundt hos fotobag.no – og jeg kan love deg at det ikke er bare en gang jeg har vært innom der og tittet. Nå er det mulig å vinne en av de feminine fotobagene fra Kelly Moore – og min favoritt har nå falt på Juju i denne nydelige fargen med det tøffe navnet; muted teal Smilefjes som blunker.

Denne vesken er stor og rommer alt jeg vil ha med meg når jeg stikker ut en tur. Ja, for det er ikke til å stikke under en stol at fotoutstyr tar mye plass når jeg skal ta en liten tur ut.

Nå er det Jorid Kvam med bloggen “Noe på hjertet” som har Giveaway av disse fotoveskene fra Kelly Moore.

Bloggen “noe på hjertet” handler om interiør, foto og design, så jeg bruker å se innom på det Jorid skriver. For tiden er hun i New York City med fotoveskene sine (ja, og kjæresten) – hun har vist flere flotte bilder fra denne turen de siste dagene.

♡ Tusen takk for denne muligheten! This time I feel lucky! Smilefjes som blunker

Kanskje du også har lyst til å delta? Se innom Giveaway for konkurranse regler. Og hvis du ikke skal delta, så kanskje du kan krysse fingrene for meg? Sladrefjes

 

– Trinity

Read more from Foto

Legg inn en kommentar