Skip to content

26. September 2011

Dag 81 – Når tankene løper løpsk mellom fortid og framtid er disse tankene med på å skape hendelser i livet ditt

Dag 81:

Ditt sinn kan være som et løpsk damptog hvis du lar det. Sinnet ditt kan ta tankene dine i full fart til fortiden, og deretter tar det tankene dine i like stor hastighet til fremtiden. Ved å la dette skje er faren stor for at tankene dine lar dårlige hendelser projiseres inn i din fremtid. Disse ut-av-kontroll-tanker skaper også. Når du er klar, er du i nåtiden og du vet hva du tenker. Du har fått kontroll over dine tanker, og det er der all makt ligger.

Løpsk damptog med tanker inn i fortiden og rett til framtiden

Har du tenkt på at vi bruker alt for mye tid på å “leve” i fortiden eller/og i framtiden? Det er helt vanlig å flykte fra dagens slit og mas til det som har vært eller det vi håper skal skje. Jeg har aldri tenkt på at disse tankene også kobles på frekvensen til Universet og kan være med å skape det vi opplever. Selv om jeg har hørt på Gillian Godtfredsens Tidsreise-meditasjon som jeg kjøpte fra nlpNorway og denne meditasjonen skal hjelpe meg å hente framtidens lykke og fylle på i fortiden slik at nåtiden føles bedre. Bare så enkelt kan det gjøres, og alikevel har jeg ikke helt koblet at de triste tankene jeg får når jeg tenker på en kjær person som er død, eller når jeg tenker på veldig gode venner som bare har blitt borte, eller hver gang jeg tenker på at jeg ikke kan få barn og alle andre får barn og er kjempe lykkelige – den missunnelsen er jo ikke bra å sende ut til Universet, disse tankene ser ut til å påvirke sinnstilstanden min generelt og i flere dager etterpå. Nå som jeg har fått muligheten til å bli bevisst tankene mine (igjen) så er det vel behov for å ta kontroll.

Se hva som kan skje om du lar toget/ tankene løpe løpsk:

Resultatet etter et løpsk tog

Tankene og hendelser i livet blir et lett kaos når tankene får fritt spillerom og haster rundt fram og tilbake. Det beste er at du lærer deg å bli bevisst tankene dine og at du alltid takker for at du ble bevisst på hva som holdt på å skje når du “stikker av” fra det som gjør at du kjeder deg eller det som er vanskelig. Hold fokus og ta kontroll på livet ditt. Det er ikke meningen at vi skal være offer i våre egne liv, det er meningen at vi skal ta kontroll og styre livet vårt selv. Jeg skal ikke gruble så mye på hvem jeg er og hvor jeg kommer fra – det er viktigere å tenke på hvem jeg skal være nå. Og jeg har satt meg som mål å nå målene mine – målet er å komme igang med å arbeide mot mine mål i løpet av dette året. Jeg vil være en bedre utgave av meg selv. Jeg vil ikke at andre skal få tråkke på meg fordi jeg alltid er snill og forståelsesfull lenger. Det er kanskje det de kaller dumsnill?? Eller er dumsnill den som alltid blir utnyttet til å gjøre noe for andre??

La ikke tankene dine være et fossestryk,men en stille kulp i elven

La heller ikke tankene flyte avgårde som en stri elv, men la de roe seg i en stille kulp og reflektere over det de ser her og nå.

Jeg ønsker deg, min kjære leser, en strålende bevisst dag.

– Trinity

Legg inn en kommentar