Skip to content

25. September 2011

Dag 80–Sett pris på dine uvenner, det vil forvirre dem og Universet vil prise deg med kjærlighet

Dag 80:

Ros og velsignelse oppløser all negativitet, så ros og velsigne dine fiender. Hvis du forbanner dine fiender, vil forbannelsen komme tilbake for å skade deg. Hvis du roser og velsigner dem, vil du oppløse all negativitet og uenighet, og kjærlighet, ros og velsignelser vil komme tilbake til deg. Ettersom du roser og velsigner, vil du føle et skifte til en ny frekvens med tilbakemelding av gode følelser.

Gi kjærlighet til dine fiender, det vil virkelig forvirre dem

Dette er enkelt! Hver gang du føler hat eller irritasjon mot noen eller noe så prøv å tenke bevisst på å sende ut kjærlighet. Jeg ønsker ALLE det samme som jeg ønsker for meg selv. Og jeg bruker spesifikt å huske på de jeg er irritert på, sint på, eller de jeg vet ikke liker meg og de jeg tror vil meg ondt. Jeg har en regle jeg bruker og den lyder noe sånt som dette: «Jeg ønsker at (navn) skal oppnå det samme som meg, at (navn) skal få lik mengde med vennskap, rikdom, kjærlighet, snillhet, utfordringer, godhet, en jobb de liker, snille barn, fred i sjelen sin (osv – det som trengs i situasjonen) som det jeg ønsker meg og har. Jeg ønsker at ALLE skal ha det like godt som det jeg ønsker for meg selv.» Så hver gang det dukker opp en negativ tanke, et snev av ønske om hevn eller når jeg er i tvil om noen liker meg så skyver jeg bort de tankene så raskt jeg bare oppdager dem – og setter i gang med regla mi. Dermed så blir mitt hjerte heller fylt med kjærlighet og gode tanker. Jeg sier ikke at jeg ikke er trist eller lei meg, for de negative tankene dukker jo opp av en årsak, men jeg vil bevisst ikke se på meg selv som et offer – jeg tar grep om livet mitt og meg selv – og blir bedre og bedre til det hele tiden.

elsk fiendene dine og til slutt vil du ikke ha noen igjen

Tenk om vi kunne spre dette til alle vi kjenner, at vi har begynt å sende ros og kjærlighet til våre uvenner og de vi tror ikke liker oss. Da ville vi ikke ha fiender eller uvenner igjen.

Riv ned piggtråden rundt ditt hjerte og øs kjærlighet ut til absolutt alle, inkludert dine uvenner

Dette var oppløftende på en søndag morgen. Ha en flott dag uten uvenner i tankene – bruk energien denne dagen på venner og familie – det er mye bedre.

Vennskap <3

 

– Trinity

Legg inn en kommentar