Skip to content

22. september 2011

Dag 77 – Suksess kommer innenfra

Dag 77:

"Den gode nyheten er at fra det øyeblikket du bestemmer deg for at det du vet er viktigere enn hva du har blitt opplært til å tro, vil du ha skiftet gear i din søken etter overflod. Suksess kommer innenfra, ikke utenfra. " ~Ralph Waldo Emerson (1803-1882).

I boken samtaler med Gud som jeg fortalte om forleden skriver Walsch også noe om dette. Gud skriver for Walsch at mennesker burde bli flinkere til å høre på vår indre stemme, våre følelser og våre erfaringer. Våre erfaringer er mer riktig enn alle ord vi har lest og hørt. Det skrevne ord er nettopp bare det.

suksess_kommer_innenfra

Vi vet vel alle sammen at når vi har prestert noe, som å bestige en fjelltopp, lære å sykle, utført en oppgave på jobb, selv så kjenner vi følelsen av suksess. Jeg har nok hatt den beste følelsen av suksess innenfra da jeg avsluttet hovedfaget mitt – og ja, jeg hadde veileder som “hjalp” meg, men det var virkelig jeg som gjorde hele jobben. Altså kom ikke suksessen utenfra, men innenfra. Det var min bragd – og min alene. Og nettopp den erfaringen burde være med å drive meg videre til å oppnå den samme følelsen igjen. Skjønt jeg er noe usikker på om ikke erfaringen med hvor mye arbeid det faktisk lå i det studiet nettopp holder meg borte fra å gjøre noe lignende igjen Smilefjes som blunker.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar