Skip to content

19. September 2011

Har så mye å glede meg til

Jeg greier nesten ikke å vente på at tiden skal gå raskt nok. Jeg har vært så heldig å få muligheten til å delta på NORDphotographys Photoshop-workshop Smilefjes.

NORDphotography

Jeg fryder meg og har sommerfugler i magen. Jeg gleder meg så utrolig mye til dette. (Selvfølgelig gruer jeg meg også, men den følelsen skyver jeg unna når den dukker opp; du vet den følelsen som sier jeg ikke er flink nok, at jeg ikke har noe der å gjøre, at jeg ikke har bruk for det – jeg vil ikke høre på det) Så nå er jeg kjempe flink til å dytte negative tanker bort i en krok. For jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg til noe som helst. I alle fall ikke slik som dette. Ingen fødselsdager eller andre helligdager har noen gang vært så frydefult som denne følelsen er Smilefjes.

I tillegg har jeg bestilt meg time til Bjørg Jeppesen – min “helhetsterapeut”. Jeg har hatt god effekt av en del av det hun startet opp sist. Smilefjes

life alignment og helhetlig energi

Og så har jeg endelig fått time til min fabelaktige frisør Tommy hos INCH på St.Hanshaugen igjen. Det er ikke så lett å ha en veldig travel frisør så langt unna. For jeg har begrenset med muligheter til å reise innover til Oslo slik at det passer med hans skjema.

Massasjestoler - INCH på St. Hanshaugen

Hvordan skal jeg få tiden til å gå fram mot oktober? Jo, det er forholdsvis enkelt – ta bilder, redigere bilder, søke jobber, trimme litt og kose meg litt inni mellom alt dette.

Manpowernav_ledigestillingerjobb_finn.norubrikk.no

Ta bilderPhotoshop

 

– Trinity

 

Read more from Foto, Sjelen, Takknemlighet

Legg inn en kommentar