Skip to content

14. September 2011

Dag 69 – Tilbake til lav selvtillit og hva det gjør med oss alle

Dag 69:

Når du har dårlige følelser om deg selv føles det som om du suger livet ut av deg, fordi alt det gode i deg, på hvert enkelt område – herunder helse, rikdom og kjærlighet – er på frekvensen av glede og gode følelser. Følelsen av å ha ubegrenset energi, og den utrolige følelsen av helse og velvære, er alle på frekvensen av gode følelser. Når du ikke føler deg bra, er du på en frekvens som tiltrekker flere mennesker, situasjoner og omstendigheter som vil fortsette å få deg til å føle deg dårlig.

Kjære dagbok, beklager at jeg må bry deg igjen

Denne kan jeg huske fra mine yngre dager – da kunne jeg faktisk be Dagboken min om unnskyldning for at jeg – nok en gang – skrev om det som var vanskelig i livet. Det gjør jeg heldigvis ikke lenger. Nå blir det en kort oppsummering av dagen og hva jeg ønsker i morgen. Det blir mye bedre. En periode hadde jeg fryktelig mange baller i luften og da var jeg så sliten at alt gikk i surr. DA ble det mye tungt i dagboken – og så begynte ting å løse seg og jeg følte jeg hadde kontroll igjen – da skjønte jeg at hvis noen hadde funnet dagboken min og lest den så ville de tro at jeg virkelig var i trøbbel. Det var jeg jo ikke, det hjalp bare å skrive det ut.

Når jeg mislykkes er det min egen skyld. Hvis jeg har suksess er det skjebnen.

Er ikke dette også typiske tanker for lav selvfølelse/ selvtillit så vet ikke jeg. Det er selvfølgelig ikke min skyld om jeg gjør noe bra, nei forby – det er klart det må være skjebnen eller noen andre som trakk i de riktige trådene. Som jeg har skrevet om tidligere er vi jo oppvokst med janteloven og det i seg selv har vært med på å undertrykke selvtilliten til veldig mange av oss.

Karisma gaten og Selvtillits stien

Selv liker jeg dette bildet best. Karisma gaten og Selvtillitsstien. Jeg vil si jeg innehar karisma nok til å utjevne for evt lav selvtillit. Jeg er sjarmerende, blid og hyggelig – det gjør at selvfølelsen ikke vises så godt utenpå. Er jeg da falsk sier du? Nei, jeg mener det er en fantastisk måte å overleve på Smilefjes så lenge jeg er klar over det.

Ønsker alle en strålende dag – med mye karisma og selvfølelsen på topp! Hold ut – det er håp for alle. Trekk pusten dypt ned i magen og lukk øynene et øyeblikk. Si noe fint til deg selv. Smil for deg selv. Kjenn hva det gjorde med deg. Kjenn hvor flink du føler deg.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar