Skip to content

17. August 2011

Kaffekoppen som endret betydning/ 2 show – Fredag 22.7 (Juli)

22.7 - 2 Shows

Nå som det er sommer bruker vi alle slags kopper til kaffe ute. Jeg vil ikke bruke fin-koppene ute. Plutselig var det en av gjestene som ble så stille, jeg spurte hva som skjedde. Så viste hun meg koppen hun hadde fått. Det er preget inn 22. July – 2 shows. Det ble så makabert, selv om det er et minne fra Rolling Stones konserter på 60-70-tallet knyttet vi det straks til bomben i Regjeringskvartalet i Oslo og massakrene på Utøya på samme dag.

22. Juli - 2 Shows - In peace we go

Det er merkelig hvor fort vi mennesker knytter datoer, navn, lukter o.l. til hendelser og handlinger. Jeg slutter aldri å fascineres av hjernens og følelsenes måte å virke på. Slik som 9.11 – eller 9. September – det vil alltid være slik at jeg husker følelsene jeg hadde den dagen i 2001. Jeg husker ikke datoen for når Oddvar Brå brakk staven, men jeg husker følelsen – så og si hver gang jeg hører navnet hans. Fra nå skal 22.7 minnes med den dagen da jeg greide å skyve bort følelsen av frykt for følelsen av samhold og kjærlighet. Jeg er så takknemlig for at jeg er et menneske med en så fantastisk hjerne.

 

– Trinity

Read more from Filosofiske tanker

Legg inn en kommentar