Skip to content

5. August 2011

Dag 29 – Loven om tiltrekking gir deg det du tenker på

Dag 29:

Loven om tiltrekking er en naturlov. Den er upersonlig og ser ikke gode eller dårlige ting. Den mottar tankene dine og reflekterer tilbake til deg de tankene som livet ditt opplever. Loven om tiltrekking gir deg hva du tenker på, uansett hva du tenker.

onskeliste1onskeliste2wishlist3

Så hvis jeg kan få alt jeg tenker på og det være seg både hus, hjem, kjærlighet, materielleting, veldedighet, romantikk, kunst, kreativitet, godhet, ømhet, økt kunnskap og erfaring, jobb, reise, bil osv ja da må jeg bare trekke frem ønskelistene mine igjen – det skader i alle fall ikke Smilefjes som blunker

Det skal bli morsomt å sjekke hva jeg kan krysse av fra disse når året er omme. Jeg skal fortelle om det så lenge jeg greier å huske på Loven om tiltrekking og bruke den Rødt hjerte

Nå der det din tur – begynn å fokuser på det du ønsker deg. Disse ønskelistene ble nesten som et visionboard – for det blir veldig billedlig, kan du si. Vel, det er også morsomt å lage dem. Det blir puslerier jeg liker. Og jeg er så utrolig takknemlig fordi jeg kan ønske. Jeg har nesten greid å begynne å drømme også – og ønsker og drømmer skal gå hånd i hånd i mitt liv før dette året er omme Smilefjes

Ønsker deg en positiv dag.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar