Skip to content

30. juli 2011

Så tok jeg mot til meg og entret en fotokonkurranse

Jeg går rundt med en liten drøm om å kunne ta bilder og gjøre noe ut av dem. Ta bilder av alt og alle. Jeg begynte for noen år siden – da fikk jeg meg et digitalt kamera. Jeg var aktiv som amatør-fotograf da jeg var yngre. Med et speilreflekskamera med film – skjønt det var en kostbar hobby og det var vanskelig å dele med andre. Jeg brukte ofte å få dobbelkopi av bildene mine slik at jeg kunne dele de med andre. Kan du tenke deg hvor mange bokser jeg har stående med bilder? Og til nå er ikke scanneren min bra nok til å få de digitalisert. Dessuten er det morsommere å ta nye bilder.

Vel, det som kan være klassisk for meg er at jeg ofte går og tenker og prøver og vurderer meg selv veldig strengt – jeg er ikke flink nok. Det er så mange andre som er mye flinkere osv. Men i den prosessen jeg prøver meg på, igjen – med å endre tankene mine så tok jeg mot til meg og sendte inn noen bilder til en fotokonkurranse. Og nå – dagen derpå – så kjenner jeg at de bildene ikke er noe sammenlignet med alle andre som kommer til å delta!! Typisk. Så n nå trekker jeg pusten – og deler med dere – for da blir det enda mer virkelig. Her (bygninger) og her (portretter) kan du se bildene jeg har med i konkurransken og stemme på dem om du syns de er interessante. Jeg takker ydmykt for støtte fra min omverden.

Jeg har skjønt at jeg skal ta bilder av det jeg liker og ikke det jeg tror omverden vil at jeg skal ta bilder av. Dermed blir de mer unike. Jeg har ikke landet på en spesiell kategori jeg vil fotografere, som natur, dyr, portrett osv – jeg er litt sjenert for å fotografere mennesker, men vil gjerne gjøre det. Jeg oppnår lett kontakt med mennesker. Jeg er lydhør og empatisk så jeg tror selv jeg kunne bli en veldig god menneske-fotograf. Kanskje jeg skal tilby meg å fotografere i et bryllup for å få litt erfaring? Men nå kjenner jeg ingen som skal gifte seg i mitt nærområde (som er Vestfold) – så hvis du kjenner noen som vil ha en gratis wanna-be-fotograf til å ta bilder så kan du jo tipse dem om meg.

Sommerens flotteste brud

 

– Trinity

Read more from Flink, Foto, Sjelen, Takknemlighet

Legg inn en kommentar