Skip to content

31. Juli 2011

2

Dag 24 – Vision Board for visualisering av drømmer

Dag 24:

Du kan la fantasien din gå løpsk med et VisionBoard, og sette opp bilder av alt det du ønsker deg, og bilder om hvordan du ønsker at livet ditt skal være. Det eneste du skal huske er å sette Vision Boardet på et sted der du ser det hver dag. Føl følelsene av å ha disse tingene nå. Når du mottar, og føler takknemlighet for å ha mottatt, kan du fjerne bilder og sette opp nye. Dette er en fantastisk måte å introdusere barna til loven om tiltrekking. “Fantasi og drømmer er alt. Det er snik titt på det som skal skje i livet” (Albert Einstein, 1879-1955).

visionboard

eksempel vision board

Som jeg har skrevet om tidligere var jeg på Tanketrening med Birgit Semundset og der fikk jeg kjennskap til vision board. Jeg har forsøkt å sette sammen noen bilder og mål, men jeg syns det er vanskelig å sette meg mål og skrive visjoner. Nå skjønner jeg at vision boards kanskje handler mer om ønsker og tanker. Så jeg skal gjøre om mitt drømme-brett og få inn noen bilder som handler om mine drømmer, etterhvert som jeg blir klar over mine drømmer.

visionboard for barn

Å lage et drømme-/ønske-brett med barna må være veldig morsomt. Få de til å finne bilder eller tegne selv det de ønsker seg og lime sammen. For så å snakke om det hver dag, kanskje når de går og legger seg, slik at de kan koble seg til Universet med sine drømmer og ønsker før de skal sove. Perfekt.

Har du erfaring med vision board og tips som du vil dele med meg?

 

– Trinity

2 Comments Post a comment
 1. Geir Krovoll
  Nov 18 2011

  Dette var rart at jeg i det heletatt søkte på;-) Jeg har drevet med dette ei stund, uten at jeg i det heletatt visste at det allerede er skrevet ned av andre. Dette er nøkkelen til success for mange som ikke får til det de «vil»
  Artig ja;-)

 2. Trinity
  Nov 18 2011

  Tankene vil alltid bli påvirket av det vi ser rundt oss. Jeg likte godt kurset om tanketrening og visionboard selv. Jeg prøver å tenke positivt, og jeg har nok stort sett alltid hatt en positiv natur. Lykke til med visionboard, positiv tenking og surfing på alt mellom himmel og jord på nettet :-)
  Ha en god helg

Legg inn en kommentar