Skip to content

24. juli 2011

Dag 17 – Gode følelser avler gode følelser og hendelser

Dag 17:

Hvis du føler deg virkelig god, vil ikke negative tanker og ord være på samme frekvens som deg, så du trenger ikke engang å prøve å stoppe dem, fordi alle gode ting bare øser ut av deg. Så er den raskeste måten å være mer positv på å se hvordan du føler, snarere enn å prøve å overvåke dine tanker og ord. Du er den eneste som har kontroll over følelsene dine, så begynn med å komme i kontakt med hvordan du føler, og deretter bevisst fokuser på å forsterke en god følelse inni deg.

elefanter er gode

Det er vel derfor alt virker så fantastisk når jeg har gjort en god gjerning eller jeg føler jeg har vært flink. Eller tenk på hvor utrolig fantastisk verden virker når en er forelsket, da føles det som at alt er i fri flyt. Lykken smiler og alt som kan gå i riktig retning går i riktig retning.

Husk alltid å være takknemlig for de tingene som det går å være takknemlig for. Og husk også at å avslutte dagen med takknemlighet, selv om det har vært en dårlig dag. På den måten hjelper det til å snu negative tanker før du sovner og kobler deg til Universet.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar