Skip to content

11. Juli 2011

1

Dag 4 – Den kreative prosess

Dag 4:

Den Kreative Prosessen hjelper deg å skape akkurat det du vil, i tre enkle trinn: be, tro og motta.

Be Universet (Eteren/ Den Allmektige/ Eller hva du Tror på) om det du ønsker er din mulighet til å få klarhet i hva du vil/ ønsker. Når du får klarhet i tankene dine, har du bedt/ spurt.

Tro ​​innebærer å handle, snakke og tenke som om du allerede har fått det du har bedt om. Når du øker hyppigheten av følelsen av å ha mottatt noe, beveger loven om tiltrekning mennesker, hendelser og omstendigheter for deg slik at du kan motta.

Motta innebærer den måten du vil føle når det du har lyst på har manifestert seg. Den gode følelsen knytter nå deg på Universets frekvens for å få det du ønsker, og du vil oppnå å motta det du føler du allerede har mottatt.

gode følelser

Trinity 2011

 

Etter å ha lest The Secret har jeg lest andre ideer, både i forhold til den positive lov og i forhold til selvutvikling og det er mange som trekker inn Bibelen; (Matt 7:7-8), 7-Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det bli lukket opp for dere. 8-For hver den som ber, han får, den som leter, han finner, og den som banker på, skal det bli lukket opp for.

Jeg vil anta at det er et viktig budskap som menneskeheten sluttet å benytte seg av i lange perioder, men nå er nok tiden inne for å utvikle og ta i bruk hjernen vår på en noe annerledes måte enn våre forgjengere.

Det viktigste er å huske å være takknemmelig for mulighetene vi har og får.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar