Skip to content

11. juli 2011

Bitterstern – Nordic

På esken skriver produsenten: “Bitterstern er en kraftig og bredspektret bittertinktur for bedre fordøyelse og harmonisering av mage-tarm funksjonen. Oppskriften bygger på tysk, kinesisk, ayurvedisk og nrodisk folkemedisin.

Godt for mage, tarm og ditt daglige velbefinnende. Bitterstern fremstilles ved en alkoholekstraksjon av nøye utvalgte og kontrollerte urter og krydderurter.”

Bitterstern anbefales ved:

  • Uvelhet og lett kvalme
  • Når du har spist og drukket for mye
  • Ved reisesyke
  • Romling og oppblåsthet
  • Godt for fordøyelsen

bitterstern urtetinktur

Nå vil jeg si at jeg var heller skeptisk til disse dråpene, det handler nok mer om meg enn om naturmedisin, for nok en gang ser det ut til at jeg må bøye meg i støvet og innse at naturmedisin har god effekt på kroppen min.

Sankta Hildegard (katolsk.no)

Oppskriften til Bitterstern kan spores tilbake til Hildegard von Bingen. I middelalderens Europa var hun kjent for sin medisinske viten, biologi-kunnskap og sine skrifter. Klosteret Rupertsberg ligger i Bingen, i Sør-Tyskland, der hadde Hildegard sitt virke.

Hildegard von Bingen

Sankt Hildegard von Bingen (1098-1179) som den katolske kirke presenterer som en bemerkelsesverdig kvinne: dypt engasjert i sin søken etter Gud, venn av Herren og en pastor for sjeler. Hun ble 80 år, noe som var veldig høy alder på den tiden hun levde. Hildegard von Bingen, blir husket for å være en abbesse, en reformerer, en teolog, en tekstforfatter, en mystiker, en biolog, en miljøforkjemper og en samtalepartner for verdens herskere (kilde).

ryllikkvannrotlavendel

galangarotkarvegentianarotfennikel

Et lite utvalg av urtene som finnes i Bitterstern.

Jeg er så utrolig glad for at homeopat og helhetsterapeut, Bjørg, anbefalte meg å prøve Bitterstern. Nå lurer jeg på om jeg blir nødt til å drikke disse utredråpene hver gang jeg skal spise noe, hele livet? Nå har jeg til og med tatt omega 3 noen dager uten å bli skikkelig uvel, nå er det bare litt lett raping, som alle andre, men ikke oppkast og sure oppstøt hele dagen og natten – hadde det bare vart for alltid. Som sagt – jeg prøver nå ALT for å bli bra i magen.

Er det noen som har erfaring med Bitterstern?

– Trinity

Legg inn en kommentar