Skip to content

7. juli 2011

2

Stokkøya – et vakkert stykke Norge – og en nydelig ramme for et bryllup

I helgen var jeg i bryllup – i Trøndelag. Den store festen varte 3 dager til ende, som seg hør og bør i følge gamle tradisjoner. Jeg kunne ikke være med mer enn to dager, men jeg fikk virkelig oppleve et eventrybryllup med den perfekte ramme rundt.

Rammen rundt bryllupet var vakre Stokkøya i Nord-Trøndelag. Jeg er oppvokst i Nord-Trøndelag, men har aldri vært der før. Jeg skal innrømme at jeg ble veldig overrasket over å finne en slik perle ute ved kysten. Sandstranden var lang og med myk, hvit sand. Akkurat som i syden. På Stokkøya er det overnatting i blant annet noe de kaller Sub-lugarer. Det er disse som er avbildet under her.

sublugarer stokkøya sjøsenter

bryllups suiten

Stylisten, Rune, fra Mathildes Verden på Steinkjer, hadde dekorert området. Han hadde virkelig en gjennomført stil på det hele, til den minste detalj. Alt gikk i lillanyanser, og det meste av blomster kunne like gjerne vært plukket i nærområdet.

Stokkøya strand

Stokkøya sandstrand

Stranda på Stokkøya var det som virkelig trakk i meg. Den har skinnende hvitaktig sand. Jeg var oppriktig lei meg for at jeg var forhindret fra å ta en dukkert mens jeg var der ute. Vi var jo så heldig med været så da fristet det bare dobbelt så mye også.

strandbaren Stokkøya

Strandbaren Stokkøya dekorert med lilla rundt

Strandbare var tatt i bruk kvelden før bryllupet for de gjestene som ankom tidlig. Strandbaren var også stedet for mottagelse av brudeparet etter kirken (og fotografering). Brudeparet ble rodd inn og det skapte god stemning blant gjestene.

brudeparet ble rodd inn mot land

brudeparet i robåten

skikkelig sjøbein i lilla gummistøvler

Den sterkeste, modigste, stødigste og vakreste brura jeg har sett på veldig lenge. Jeg har heller aldri sett venninnen min stråle så mye på en gang. Jeg undrer meg om hun var støl i smilemusklene sine dagen etter bryllupet. Hun har i alle fall ervervet seg et par ekstra smilerynker, men det må det være verdt så flott som hun er.

se støvlene mine

Brura var gjennomført i all sin stas. Alt fra tånegler, via hårpynt og bukett til gummistøvler ved i landstiging etter båtferden.

brudens smekre føtter

Og nå har jeg rotet meg litt bort, for hva var det jeg ville formidle med dette innlegget?? Jo jeg ville dele med alle hvor utrolig flott det er på Stokkøya og for en nydelig ramme det utgjorde for dette bryllupet. Så ville jeg selvfølgelig formidle hvor utrolig vakker og strålende min venninne var på denne store dagen i hennes liv. Hennes heldige ektemann gikk bare rundt og smilte og så helt nyforelsket ut hele dagen – og det varmer et venninne hjerte å se at en flott kvinne som Rina er bli elsket tilbake av den mannen hun har valgt til sin make.

bryllupsbordet

festlokalet på sjøsenteret Stokkøya

lilla hele veien

kiss kiss kiss

Lykke på reisen videre i livet. Heldigvis vet vi ikke hva framtiden bringer, men jeg håper virkelig den har et snev av den romantikken, lykken, nærheten, kjærligheten og respekten jeg fikk oppleve i helgen. Tusen takk til brudeparet og deres familier for en flott fest.

fantastisk vielse, fantastisk sted, fantastisk prest

Til sist vil jeg skryte av presten som viet brudeparet, Thormod Høyem, med sin flotte innlevelsesevne og engasjerende fortellinger. Han var i storslag under vielsen. I Stoksund Kirke ble vi alle vitne til en eventyrlig opplevelse. Tusen hjertlig takk for at jeg fikk komme og være sammen med dere på denne store dagen.

 

– Trinity

(Noen bilder er lånt fra Stokkoy.no og et par bryllupsgjester, samt mine egne).

2 Comments Post a comment
  1. mar 2 2017

    hei! hvor hadde dere brylllupsfesten?

  2. Trinity
    mar 3 2017

    Hei,
    bryllupsfesten var inne i det røde huset på et av bildene. Det er et av lokalene som tilhører Stokkøya. Brudeparet og alle gjestene leide seg inn i hytter og lugarer – så vi hadde en fin ramme rundt bryllupet her. Her kan du se mer om stedet vi var på; stokkoy.no

Legg inn en kommentar