Skip to content

6. Juni 2011

Å våkne med tannverk – uten tannlege i nærheten…

tannverk

Jeg liker ikke å gå til tannlegen. Helt til nå har jeg gått til verdens vakreste, morsomste, flinkeste og veldig omtenksomme tannlege, nemlig tannlege Elisabeth Aurstad Riksen. Hun har de nydeligste øynene å kikke på når du ligger der og gaper – hun er dessverre i Oslo!

Oslo er for langt unna når tannverken virkelig står og banker på. Så da var det bare å google og finne en ny tannlege. På lykke og fromme. Han må gjerne være dr Victor Frankenstein i dag… For jeg trenger hans hjelp.

ny_tannlege

Etter å ha ringt Horten tannlegesenter høres det positivt ut. Tannlegen Gunnar har tid til å se meg Smilefjes om et par timer. Takk og pris!

Sommerfuglhjerte

Nå fikk jeg sommerfugler i magen også, men det skal jeg ikke klage over. Best å døyve det hele med 1 g Paracet og 400 mg Ibux. Den perfekte blandingen mot tannverk og andre smerter – og det tar sikkert knekken på sommerfuglene i magen også.

Sånn kan det gå når Karius og Baktus har sluppet inn i munnen min.

kariusbaktus

Om et par timer så håper jeg det hele er over og at tannlegen var veldig hyggelig og flink. Jeg håper jeg kan greie å jobbe igjen og slippe å være sur og grinete fordi jeg har vondt i munnen min (og i øret).

Da vil jeg smile så bredt jeg bare kan, hele dagen lang Smilefjes med åpen munn

 

– Trinity

Read more from Alt det andre

Legg inn en kommentar