Skip to content

5. Juni 2011

Den nye trenden – Cupcake

CupCake

En skikkelig fargerik variant. Blåbær, sjokolade eller karamell Cupcakes, det er bare å velge. For meg ser de så søte ut at jeg fikk ikke lyst til å smake, men de ser utrolig lekre ut. Nesten kunstige. Kake-trenden har også gitt rom for flere ting. Stativ for å servere cupcakes fra, spesielt disse hvor lekkerhetene står én og én i hver sin holder i stativet gjør det hele enda flottere for øyet.

Jeg må iallefall si at det ser mye bedre ut enn mufins, for jeg er ingen stor fan av mufins heller. Jeg er dessverre veldig svak for olivenbrødet til Åpent Bakeri i Oslo, så det er flaks for meg at jeg ikke er der så ofte.

Nyt søndagen. Kanskje blir du fristet til å bake en lekker Cupcake? Oppskrifter finnes i allefall her. Og her kan du bli inspirert.

 

– Trinity

Read more from Flink, Tips

Legg inn en kommentar