Skip to content

4. Juni 2011

Sensor – eksamen i sykepleie

Så kom eksamenstiden igjen. Det er et sikkert tegn på at sommeren er nær.

I år fikk jeg muligheten til å dra på hytta for å gjøre sensorjobben. Da var det bare å finne et rolig og behagelig sted å sitte for å lese om akutt sirkulasjonssvikt i ulike varianter. Sykepleierfokus med sykepleieprosessen, nat-vit, etikk, lovverket, forskningsartikler, studieoppgaver som skal inkluderes. Ja, studentene har hatt mye å holde styr på i denne hjemmeeksamen.

En gammel hamock

Siden det er midt i skogen så vet jeg at det blir lite avbrytelser og forstyrrelser.

Jeg har nå lest oppgaver så øyet ble sårt, rødt og tørt (eller kanskje det var det skarpe sollyset som gjorde det?). Jeg var nemlig veldig heldig med været. Sol – +20-30oC – Lite mygg, stort bedre kan det ikke bli.

Alle eksamensoppgavene

Jeg måtte finne fram taket til hammocken – for solen ble i sterkeste laget for å lese. Det er en del oppgaver og pensumbøker som må leses nøye for å yte en rettferdig karakter. Det er slitsomt, men utrolig morsomt.

Frapelini

En liten oppfrisking tok jeg meg tid til. En iskald Frapilini med kaffe til meg, og en med jordbær og pasjonsfrukt til junior. Nam!

Håper alle sammen har hatt en like flott og inspirerende Kristi Himmelfart-helg Smilefjes

Jeg kjenner meg heldig som har hatt denne muligheten i helgen.

– Trinity

Read more from Stemor, Sykepleie, Takknemlighet

Legg inn en kommentar