Skip to content

31. Mai 2011

Førti og Fantastisk

Ord kan ikke uttrykke takknemligheten for all oppmerksomhet rundt min 40-årsdag! Tusen takk til alle dere som bidro til at dagen ble uforglemmelig.

takkekort40

Her er en del av de flotte gavene jeg fikk. Tusen takk alle sammen!

Jeg hadde ingen planer for feiring av dagen min. Kanskje skulle jeg vente til nærmere sommeren, kanskje skulle jeg la det forbigå i stillhet, kanskje skulle jeg bare se hva som skjer. Da jeg ble 30 år hadde jeg en stor feiring, med 30 gode venner, middag, kaker og fest. Den gangen fikk jeg så høy feber at jeg ikke husker stort av kvelden. Helt fra den gang har jeg tenkt at jeg skulle ha en stor fest, med alle mine rundt meg, jeg har gledet meg til dette i 10 år! Så når det endelig ble tid for å runde et nytt tiår kjente jeg at jeg ikke hadde noe som helst behov for oppmerksomhet. Jeg ville helst la alt forbigå i stillhet. 40 år er jo ikke noe å rope ut for, nei vent til jeg blir 50 år…

Men det var ikke min søster enig i, så hun bestemte seg for å ta den lange turen fra Trøndelag, på vinterføre, for å feire sin storesøster. Tenk så heldig jeg er – for uten den avgjørelsen hadde jeg enda ikke hatt følelsen av å runde 40.

Nå kjenner jeg at jeg har lyst til å feire meg selv med å reise til en eller annen storby i Europa og bare kose meg noen dager. OG i tillegg kjenner jeg at jeg kunne godt tenkt meg å innvitere en del venninner på en aldri så liten sen-sommer-fest for å feire hvor fantastisk det er å være 40 år ung.

  • Førti og fantastisk! – Helt klart!
  • Forty and Fabulous! – No doubt about it!
  • De gale og glade førti årene! – Det blir akkurat som jeg gjør det til selv!

JA, jeg tror det kommer til å stemme på en prikk Smilefjes for det er bare opp til meg hvordan dette tiåret skal bli, og det første året skal få legge listen for de kommende årene Smilefjes og jeg er på god vei til den totale LYKKEN!!

Jeg syns det nå er helt enestående å være yngst i et tiår, enn å være eldst i et annet. Da jeg ble 30 tenkte jeg ikke på det i det hele tatt, nå kribler det i hele meg når jeg tenker på det.

Når folk spør om alderen min nå syns jeg det er mye mer stas å si 40 enn 39. I tillegg føles det som om mine kollegaer plutselig viser meg mer respekt, akkurat som 40 er noe magisk. Noe magisk jeg skal bli mer kjent med, jeg gleder meg.

 

– Trinity

Read more from Takknemlighet

Legg inn en kommentar