Skip to content

26. Mai 2011

Å drikke vin fra små mugger og takknemlighet

Har aldri gjort det før, men nå fikk jeg servert en nydelig hvitvin i en miniatyr mugge hos min kjære storesøster.

Hvitvinsdrikkende pingvin

Pingvinen hadde hun pyntet pakken jeg fikk i 40års presang Smilefjes Skikkelig søt. Jeg er så heldig at jeg har tre søstre, vel jeg har fire, men hun eldste har jeg aldri møtt. Og i helgen fikk jeg hjelt til å innse at det er ikke min feil at hun ikke vil se meg, det er et valg hun har tatt for et helt liv siden – og jeg vet virkelig hva stolthet kan gjøre med meg, så da kan det tenkes at hun har det litt på samme måte…

Etterhvert som storesøstra mi og jeg skravlet oss gjennom familien vår – kom hun fram med pingvinens familie;

Pingvinfamilie

Gjett om vi hadde det skikkelig moro sammen Smilefjes som blunker Jeg føler meg heldig som har en så flott storesøster – tusen takk for en super dag.

Sisters

Me and my sisters – 1986 Smilefjes

 

– Trinity

Read more from Takknemlighet

Legg inn en kommentar