Skip to content

2. Mai 2011

Den største gleda

Jeg har idag oppdaget en av mine største usannheter. Jeg har oppdaget at jeg bruker «mantraer» for å «hypnotisere» meg selv til å gjøre ting og tro ting. En av dem er: «Den største gleda ein kan ha er å gjere andre glad». Det er jeg ganske god til, på bekostning av meg selv. Jeg har alltid sett på meg selv som en raus person, men fikk meg en liten oppvekker da jeg skjønte at det gjalt til alle andre enn meg selv. Hvorfor er jeg så streng mot meg selv? Hvorfor har jeg høyere krav og forventninger til meg selv enn jeg har til andre? Jeg blir aldri fornøyd. Men så har jeg kommet meg langt i livet også, selv om det ikke gjelder rundt i verden.
Bilde

Disse apekattene fant jeg på Rikshospitalet og de ga meg et lite øyeblikks glede. Det blir interessant å se om jeg kan finne flere «hypnotiserende mantra» i de nærmeste dagene.

– Trinity

Read more from Alt det andre

Legg inn en kommentar