Skip to content

22. April 2011

Utsikt fra en utedo

Bilde

Dette er jordet og høyden ved jakthytta i Sverige. Denne gangen er jeg her med krykker og nyoperert kne, for å være helt ærlig er ikke det noe særlig. Alle de flotte vårtegn jeg ikke greier å krype ned og ta bilder av, de gode turene i skogene rundt her uteblir og ingen gode steder å sitte med benet høyt. MEN fordelen er at nå håper jeg på en betraktelig bedring i kneet slik at jeg kan bli mer og mer aktiv utover våren. Da vil kanskje dietten få en effekt på kroppen igjen og alt blir rosenrødt igjen. Og de to aller viktigste drømmene nås; 1) Jeg blir smidig nok til å fotografere igjen. 2) Jeg greier å sykle igjen :-)

Slik går tankene med framtidsutsikter fra en utedo :-)

– Trinity

Sendt fra min iPhone

Read more from Alt det andre

Legg inn en kommentar