Skip to content

19. april 2011

Påskekyllinger

Tusen takk til mamma som sendte en stor konvolutt med

påskepynt! ღ

Påskeharene fra et par dager siden var ikke alene i sendingen som kom. De hadde med seg en like stor gjeng med påskekyllinger.

Påskekyllinger til pynt

Den første reaksjonen fra barna var: Åh, se så søte drager Smilefjes som blunker alt de tenker på er drager, hekser, Harry Potter, vampyrer og hva som er moderne for tiden.

Påskekyllinger

Disse er også heklet til å passe som pynt på kokte egg, eller kinderegg, det kan jo bli en fin overraskelse på frokostbordet at det finnes sjokoladeegg inni pynten. Tenker barna ville sperret øynene opp da. Og da ville jeg nok blitt den gode stemor en stund Smilefjes som blunker

Skravlegjengen

Disse kyllingene er heklet, og utrolig flotte. De har vatt i hodet og små søte øyne. Alle har perler, hanekam, vinger og stjert. Virkelig søte små overraskelser.

ღGod påske

Jeg forsøkte å stille de opp i bokhylla fram til påske. Der skal de få stå til de skal være på frokostbordet påskemorgen.

Hele gjengen samlet

Her er hele gjengen samlet. Bildet er ikke helt tydelig, da det ble litt ujevn overlapping. Men du vil få et godt inntrykk av hvor utrolig søt min påskepynt blir i år Smilefjes

 

– Trinity

Legg inn en kommentar