Skip to content

28. Mai 2011

1

Travelhet/ Utmattelse/ Søvn

28.5: “Jeg er så gira at jeg ikke får sove om kvelden. Jeg klarer ikke å slappe av. Jeg kan være glad hvis jeg får fem timers søvn for natta (Barbie).

Kvinner som gjør for mye blir ofte så “gira” at vi ikke får den hvile og søvn vi så sårt trenger. Vi står på spranget hele tiden. Til og med når kroppen er segneferdig, klarer vi ikke å slappe av og kjenne hvor beroligende det er å fornye seg gjennom dyp søvn. Iblant er det slik at selv om vi prøver å slappe av, er det for vanskelig å slippe taket, så vi klarer det ikke. Vi går glipp av den styrkende alfafasen av søvnen. Vi holder det gående til tross for at nervene ligner hullete raggsokker. Mens vi sover har vi muligheten til å samle alle løse, frynsete tråder for å stoppe alle hullene hverdagene sliter i oss. Vi trenger den hvile vi kan få.

Søvn er en gave. Den fornyer oss. Jeg savner den bare når jeg ikke har fått den.”

Read more from Meditasjon
1 Comment Post a comment
  1. Mai 28 2011

    Så sant, så sant. Nå lever jeg ett rolig liv, hvor dagsformen avgjør innsatsen. Da jeg jobbet derimot, som mellomleder, samtidig som barna var helt små merket jeg at kverna kunne slite med å koble ut i de mest hektiske perioder. Da var bok løsningen,, til den datt ut av hendene :).

    Tusen takk for koselige kommentarer. Har dessverre ikke råd mot slik tapet-pynt. Mulig den kan fuktes?

    Ønsker deg en riktig god helg :)

Legg inn en kommentar