Skip to content

23. Mai 2011

Kontroll/ Arroganse

23.5: “Trangen til å korrigere folk er i seg selv en plagsom lidelse (Marianne Moore).

Kvinner som gjør for mye føler ofte at det er deres oppgave å korrigere andre. Etter å ha samlet informasjon og tilegnet oss mye kunnskap, tror vi virkelig at vi kan og vet hva som re best for andre. Siden vi vet best, har vi ingen problemer med å dele disse viktige synspunktene med alle som måtte ønske å høre på – og av og til også med dem som ikke ønsker det. Noen av oss får til og med betaling for å vite hva som er best for andre, og for å korrigere dem.

Huff, dette ser ikke så bra ut på papiret, gjør det vel?

Kanskje dagen i dag kan egne seg til å se litt nærmere på min egen arroganse. Velment arroganse er fortsatt arroganse!”

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar