Skip to content

24. April 2011

Å være uten oppgaver

24.4: “Bort fra presset om å gjøre, inn i freden etter å ha gjort (Julia Louise Woodruff).

Når kvinner flest har fullført en oppgave, sukker de lettet, gir seg et klapp på skulderen og tar en velfortjent pause. Kvinner som gjør for mye har det ikke slik. “Freden etter å ha gjort” melder seg ikke. Vi vet ikke hva det innebærer.

Etter hvert som vi gir oss lov til å skjønne at det ikke bare er snakk om å gjøre for mye, får vi heldigvis et annet perspektiv på tingene.

Vi lærer oss å se at å avslutte noe og å begynne på noe, ikke er én og samme sak. Vi begynner å forstå at det er naturlig med en følelse av savn etter at vi har fullført en viktig oppgave. Noe som har gjort krav på det beste i oss er avsluttet. Så klart vi savner det.

Å være uten oppgaver er ikke det samme som å være uten verdi.

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar