Skip to content

18. April 2011

Å verdsette

18.4: “Så mange vise stemmer har hvisket til meg underveis (Dhyani Ywahoo).

Å være takknemlig og verdsette hva vi har fått er viktige sider ved livet. Det finnes så mange kvinner som har gitt oss både visdom og forståelse. Noe har de fått fra andre, noe har de lært av seg selv, og alt har vært innsiktsfullt.

Husker du naboen som lærte deg å stelle planter? Husker du moren som ga deg et hint om at der var viktig ikke å gå i veien for barna sine? Husker du den lille gamle damen fra kirken? Hun som stille og rolig levde som kirken lærte? Husker du boka som plutselig lå der da vi trengte den? Vi har møtt kunnskap og visdom hele livet.

Kanskje er det på tide å få et “anfall av takknemlighet”, som en av de kloke vennene mine pleier å kalle det.

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar