Skip to content

28. Februar 2011

Signatur – cover for iPhone4 og iPad

Nå som jeg har både iPhone og iPad ville jeg finne et pent omslag til begge to. Jeg har hatt omslag på iPhonen i alle år, men det har vært vanskelig å finne noe til iPhone4 – hadde en kul en fra 13Tretten, som var resirkulert banner fra Barcelona, men så kjøpte jeg et nydelig deksel til min iPad – alle jeg har sett har kjedelige sorte, vanlige fra Apple, men jeg vil jo ikke være som alle andre. Så jeg surfet på nettet og fant et rødt, sexy cover.

P1020952

Det er i “skinn”, og det er preget croco – rødt – lakk, det skinner og ser virkelig eksklusivt og sexy ut Smilefjes

Jeg har fått utrolig mange positive kommentarer for dette. Og jeg tenkte at jeg vil jo ha et omslag – cover som matcher for min iPhone også – så jeg fant maken – i samme nettbutikken – og vips så har jeg likt til begge to.

 

 

 

 

 

P1020950

Stedatra mi syns jeg må finne meg lommebok som matcher nå. Så blir det min fulle signatur Smilefjes vel – du kommer nok ikke til å se meg med håndveske og sko i samme utforming, men nesten Smilefjes som blunker

Jeg hadde ønsket meg at dette fantes som cover for skriveboken min også – men det har jeg bare sett på film så langt.

Det jeg er virkelig glad for er at mine tekniske herligheter ikke blir ripet opp og de ser flotte ut i tillegg.

Dessuten er det en annen fordel med å ha det røde omslaget, det er ikke særlig mange spørsmål om å låne med seg iPaden min på jobb Smilefjes som blunker

 

 

 

– Trinity

Read more from Tips

Legg inn en kommentar