Skip to content

28. Februar 2011

Å gjøre inntrykk

Hvis det hadde vært skuddår i år skulle denne kommet

29.2: “Og likevel, gjennom alle år har jeg vært livredd for å bli steinet til døde om folk gjennomskuet fasaden min (Sara Davidson).

Så mye tid og krefter vi bruker på å gjøre inntrykk! Vi tror at om vi bare kler oss riktig, kommer andre (spesielt menn) til å tro at vi både er profesjonelle, intelligente, dyktige og har full kontroll. Vi tror at bare vi kler oss riktig kommer andre (stort sett menn) til å tro at vi er tiltrekkende, sexy, ettertraktede og verd å kjenne. Vi tror at bare vi er tilstrekkelig omsorgsfulle, forståelsesfulle og trofaste, kommer noen til å ha lyst til å være sammen med oss.

Vi er så redde for at noen skal gjennomskue oss og oppdage (til vår store skrekk!) at det ikke er noen der. Vi tror at om andre virkelig finner ut hvem vi er, kommer de ikke til å interessere seg for oss i det hele tatt. Vi tror det er inntrykket vi klarer å gi som er redningen.

Om noen forelsker seg i det inntrykket jeg gjør, er det selvsagt ikke meg de elsker; de elsker bare det ytre bildet av meg.

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar