Skip to content

15. Februar 2011

Å føle seg gal

15.2: “Det nytter ikke å begynne å bekymre seg over hva som kan komme til å skje. Du har mer enn nok med å bekymre deg over det som skjer nå (Lauren Bacall).

Hva kommer det av at det alltid er vi som ser ut til å trenge hjelp. Vi føler oss nok gale innimellom, og følelsen av ikke å strekke til er heller ikke ukjent. Likevel undres jeg hvorfor det alltid er vi som får merkelappen “galskap” klistret på oss?

Noen ganger er det en lettelse å innrømme at vi føler oss smårare. Vi trenger så sårt noen å prate med når vi føler oss ensomme. Det virker som de andre klarer seg godt. Hvorfor gjør ikke vi også det? Å snakke med en annen eller å være med i en kvinnegruppe kan i det minste hjelpe oss til å innse at vi ikke er alene om disse følelsene. Å søke hjelp og støtte kan bli et vendepunkt. Når alt kommer til alt, koster det ingen ting å være med i en gruppe for arbeidsnarkomane.

Når jeg ikke kan fungere i en gal verden, er det kanskje et tegn på min egen sunnhet?”

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar