Skip to content

28. Januar 2011

Tanketrening, en ny side på bloggen

hjerne

Jeg blir så glad over å se denne hjernen – og nå skal jeg fordype meg mer om hjerneforskningen som har foregått de siste 10-15 årene, for myter om hjernen er virkelig til for å knuses Smilefjes som blunker

Se den nye siden; Tanketrening – så kan du bli inspirert til å øke selvfølelse og selvtillit – eller bare bli påminnet hvor fantastisk det er å tenke positive tanker.

Inspirasjonsfyrverkeri; Birgit Semundseth er et nydelig menneske, i alle fall som foredragsholder. Skulle du noen gang trenge inspirasjon så anbefaler jeg å høre på henne.

Vi fikk utdelt en CD for bedre selvfølelse og selvtillit på seminaret, og jeg har en del cd’er med meditasjoner, affirmasjoner og lignende – så jeg tenkte at jeg kommer sikkert ikke til å høre på den, men tusen takk!!! Nå har jeg hørt på den 2 ganger daglig siden jeg var på seminar!!! Og gjett om det får meg til å føle meg bra!! Bedre enn bra, faktisk :-) Jeg anbefaler å kjøpe denne. Hun som prater har en god stemme å høre på – og når jeg har på lytte-volum så blir jeg så glad av alt det fine jeg begynner å tenke om meg selv. Så har jeg hatt den på nesten lydløs, så jeg ikke direkte hører på hva som blir sagt – og det gjør også noe med meg – helt ubevisst.

Du kan lese mer på siden, se link øverst på bloggen.

– Trinity

Legg inn en kommentar