Skip to content

27. Januar 2011

Det Suser i Sivet på Tolvsrød

I dag har jeg vært innom en ny butikk (eller den er ny for meg). Tenk at jeg finner så mange perler i Vestfold – dette er morsomt!

IMG_0561

I går fikk jeg et tips av en kollega om å stikke innom en butikk på Tolvsrød, og i dag skinte sola og jeg hadde litt tid til overs så jeg tenkte jeg fikk ta en tur. Jeg kjørte avgårde og var sikker på at jeg skulle finne fram uten gps, ei heller hadde jeg sjekket kartet, men tror du det fantes så mye som et skilt hvor det sto Tolvsrød? Jeg stoppet på Maxbo Ilebrekke og spurte om veien til Tolvsrød til slutt – og da fant jeg fram. Valløveien 50, Tolvsrød. For meg som ikke er kjent i området var det vanskelig, men for deg som er kjent er det sikkert veldig lett å finne Suser i Sivet.

Og for en herlig butikk. Skjønt i dag var det veldig rotete – de hadde fått inn mange kasser med vårens varer som de holdt på å pakke ut – og gjett om det kommer mye flott.  Jeg gleder meg allerede til å stikke innom til uka for å se. Vel, de har en liten kafébar i butikken – og så er det veldig hyggelige damer som jobber der.

Det er mulig å finne klær, sko, støvletter, vesker, skjerf, smykker og alt et kvinnehjerte må ønske seg på den fronten.

IMG_0562

Det er virkelig en god atmosfære i og rundt butikken, MEN jeg vil bare be om at du er forsiktig på den glatte isen som omgir parkeringsplassen og butikken i disse dager. Selv ble jeg faktisk inspirert til å kjøre innom FK-butikken på Barkåker på vei hjem for å ta med meg litt strøsingel – og det ble veldig bra å komme meg inn hjemme etter at jeg strødde.

Her er et av mine nye skjerf – det er faktisk litt mer rosa og grått enn det kommer fram av bildet. Det lille bildet viser fargene best. Frynsene er grønne – veldig stilig. 100% bomull. Kommer ikke til å angre på det.

3

Når våren kommer litt mer i gang her i Vestfold skal jeg ta med meg min aller beste venninne på en aldri så liten runde i alle de flotte små butikkene jeg har fått kjennskap til de siste dagene – men aller først skal jeg ta en runde selv og blogge om det.

Read more from Tips

Legg inn en kommentar