Skip to content

Archive for

27
des

Dag 399 – Ditt liv må alltid være i stadig endring

«Visste du at hvis ditt liv ikke var i endring, ville du ikke eksistere? Vårt univers og alt i det er i stadig endring, fordi vårt univers er laget av energi. Energi kan bare eksistere hvis det er i bevegelse og endring. Hvis energien sluttet å være i bevegelse, ville hele universet og alt liv forsvinne. Våre liv er også energi, og derfor må også de alltid være i bevegelse og fortsette å endre seg. Du kan ikke stoppe bevegelsen og endringer i livet ditt, og du ville heller ikke få det til om du ville. Energiens skiftende natur gir oss liv. Det fører til Liv for å gro og får oss til å vokse.»

Be the change you wish to see

Hvis vi skal være i stadig endring så gjør det i alle fall til en positiv endring. Vær den endringen du ønsker å se. Vær den du ønsker å være, vær ærlig mot deg selv og andre rundt deg. Det er kun når du lever i ærlighet at du blir sterkere og vi får en høyere form for synkronitet i energien. Med ærlighet tenker jeg ikke på at du skal gå rundt og være en «besservisser» den som absolutt må fortelle andre hvordan de skal leve eller hvordan de ser ut. Det er vel ingen grunn til at din preferanse skal overføres til absolutt alle. Hvis noen har sko du ikke liker, eller en frisyre du ikke liker, eller spiser noe du tenker de ikke har godt av så er det ikke opp til deg å avgjøre om det er riktig for vedkommende. MEN når det gjelder å fortelle sannheten så tenker jeg mer på at jeg som leder skal konfrontere mitt personale med at de har samarbeidsproblemer, har for hyppig sykefravær, eller rett og slett trenger mer opplæring. Å være ærlig overfor andre handler også om å ikke være konfliktsky. Samtidig har jeg overrasket noen i dag med å fortelle at jeg som leder tar vare på de som faktisk ikke har det bra, jeg har veiledet en ansatt ut av jobben fordi vedkommende virkelig ikke trivdes i jobben, denne personen ble rett og slett syk av å være ansatt i sin stilling. Etter flere samtaler våget vedkommende å hoppe uti det og si opp sin faste jobb og gå til usikkerhet og jeg fulgte opp etter at personen sluttet også. Ingen fortjener å være der de ikke har det bra, det fører nemlig til dårlig energi både for den det gjelder, men også for absolutt alle andre som er ansatte hos meg. Bildet «Be the change you wish to see» har jeg hengt opp på kontordøren min, slik at alle som går forbi får se det. Endringer er nødvendige for vekst og utvikling. Hvis vi ikke endret oss ville vi være spedbarn hele livet, eller 4. klassing, eller russ, eller gravid, eller i forsvaret, eller i et dårlig forhold – ja du kan jo velge hvilken energi du ville hatt resten av livet fordi du ikke ønsker endring. Jeg har vært utsatt for endring jeg ikke ønsket flere ganger, men i etter tid ser jeg at endringene var nødvendige og har virkelig styrket meg og gitt meg den balasten jeg trenger for å være en fantastisk leder med stort personalansvar og pasient ansvar.

Jeg skal alltid verdsette endringer og se etter dem. De kan lære meg noe og de vil styrke meg. Jeg liker endringer.

 

– Trinity

26
des

Dag 398 – Du har en kosmisk partner gjennom hele livet

«Fra det øyeblikket du blir født, har du en kosmisk partneren som aldri forlater din side gjennom hele livet. Denne kosmiske partneren har utrolige kontakter og ubegrensede midler og måter å gjøre hva du vil. Tid er ingen hindring, størrelse er ikke noe problem, og plass finnes ikke for din kosmiske partner. Det er ikke noe partneren din ikke kan gjøre for deg. Og alt du trenger å gjøre er å følge de kosmiske regler. Spør, og deretter tro virkelig at i det øyeblikket du spør, er det du ønsker deg allerede ditt. Tenk det – hele det Kosmiske Universet kjemper for deg!»

Hvordan har du latt din kosmiske partner hjelpe deg gjennom julen? Jeg har vært så heldig å kjenne effekten av det jeg ber om. Nå har jeg ikke bedt om noe for meg selv, men for en veldig god venn av meg. Og vedkommende øses over av de godene jeg har bedt om, gjett om at det er moro å se. Jeg har fått høre at det er ingen enkel vei til selvutvikling. For mitt vedkommende er det bare meditasjon som fører til den rette vei. Jeg må meditere hver eneste dag, ingen unntak. Jeg som alltid har meditert kun når jeg har hatt god tid. I 2013 skal det bli endring på det også. Jeg skulle ønske jeg hadde enda bedre kontakt med min kosmiske partner.

 

– Trinity