Skip to content

Archive for

21
okt

Dag 383 – Følelsen av harmoni er som følelsen av å flyte i vann

«Hva føles det som å være i harmoni med Universet? Det er den samme følelsen som når du flyter på vann. Hvis du er anspent, eller hvis du kjemper i mot vann, vil du synke. Hvis du overgir deg til vannet, vil vannet støtte deg, og du vil flyte. Det er den følelsen, og det er hvordan du harmoniserer deg selv med Universet. La spenningen gå og flyt!»

Jeg sitter nå og prøver å fremkalle følelsen av å flyte i vann. Jeg elsker vann. Jeg elsker havet. Jeg elsker å høre bølgene slå mot stranden. Jeg nyter å sitte uten tanker på svaberget ved sjøen. Jeg trenger utsikt til saltvann. Det gir meg en følelse av å være fri, lett, god, glad. Jeg har i alle fall to følelser og måter jeg flyter i vann. En er når jeg dykker og er vektløs under vannoverflaten – som å sveve i vann. Den andre er når jeg flyter på overflaten, da «holder jeg meg litt mer fast» for ikke å synke, men det er fortsatt en følelse av å være fri. Jeg kjenner på begge disse følelsene nå og lurer på om det er slik det er å være et foster i mors mage, for det kan virke logisk hvis Universet er knyttet til denne følelsen. Når jeg flyter i vann så tester jeg alltid ut hvordan følelsen er når jeg trekker pusten dypt inn og blir lettere – flyter oppover i vannmassene og når jeg puster ut og blir litt tyngre og synker mer inn i vannmassene. Skjønt, jeg blir ikke tung og jeg synker ikke for kroppen min har god flyteevne, det er bare deilig å kjenne på følelsen av å være fri og å ha litt kontroll.

I dag skal fokuset mitt være å kjenne på disse følelsene og se om jeg får en følelse av å være i harmoni og å være nær Universet.

Med ønske om en søndag i fri flyt for deg.

 

– Trinity