Skip to content

Archive for

17
okt

Dag 380 – Ved å endre indre holdninger endrer du ytre aspekter

«Den største revolusjonen i vår generasjon er oppdagelsen av at mennesker, ved å endre de indre holdningene i deres sinn, kan endre de ytre aspekter av deres liv.»

– William James (1842-1910)

Wanting to be something else

Wanting to be something larger – like these puddles wanting to be the fjord behind them – it i s possible – with just a little more rain…

Dette gjelder ikke bare ved å tenke positive tanker og leve etter loven om tiltrekning. Det er også veldig gjeldende om du er lei av jobben din for å kunne gjøre noe med de ytre faktorer relatert til jobben din må du også endre dine egne holdninger og tanker knyttet til de ytre, fysiske faktorer på jobb. Kanskje liker du ikke den du jobber sammen med – eller sjefen din er en dust? Vel, da er det ikke sånn at du kan endre dem, men du må gjøre noe med deg selv. Du må lære deg å ikke ta ting så tungt innover deg, men heller dra på jobb – gjør det du er betalt for å gjøre og dra hjem, vit at du gjorde en super god jobb og gled deg til å være sammen med de du velger å være sammen med, de du liker.

Skjønt Hemmeligheten/ The secret tenker nok mer på det du ønsker deg det er det du får tilbake. Jeg ser at dette med de indre tankene og holdningene mine påvirker virkelig mitt ytre. For tiden leser jeg om arketyper og prøver å kartlegge mine. Hvem av arketypene påvirker meg og i hvilken grad? I boken jeg leser forstår jeg at absolutt alle er påvirket av arketypen; «Det indre barnet» – og det er noe veldig mange har hørt om. Så jeg ser ikke på denne arketypen som en stor utfordring å finne ut av, men det er virkelig et titalls flere som er interessante for hvordan de påvirker meg. Jeg føler jeg er på en dypere reise enn før sommeren, og det er slitsomt og morsomt. Noen ganger ønsker jeg ikke å gjøre det, men så ser jeg hvor utrolig rolig jeg blir av det i hverdagen. Kanskje er fokuset på det som påvirker meg gjennom arv og miljø viktig å bli bevisst på slik at jeg ikke ubevisst lar det styre tankene mine så jeg ikke oppnår mitt fulle potensial. Så med litt påfyll så er det mulig å renne over av gode indre holdninger som igjen påvirker mine ytre aspekter i livet mitt.

 

– Trinity