Skip to content

Archive for

25
Sep

Dag 368 – I dyp takknemlighet

«For å endre livet ditt raskt, bruk takknemlighet for å skifte din energi. Når du setter all din energi inn på takknemlighet, vil du se mirakler skje i livet ditt. For å endre ting raskt, forplikt deg til å skrive 100 ting du er takknemlig for hver dag, til du ser endringen. Og FØL takknemlighet. Din makt er i FØLELSEN som du setter i ordene for din takknemlighet.»

Ingenting er sterkere enn takknemlighet, vel kanskje følelsen av kjærlighet er noe av det samme. Når jeg nå kjenner på takknemlighet så er det både for ting jeg allerede har, men også for det jeg ser for meg skal være min framtid. Jeg er veldig takknemlig for mye. Det gjør meg både stolt og ydmyk å være fyllt av takknemlighet. Jeg bruker denne følelsen bevisst for å føle godhet og for å oppnå gode ting videre. Blant annet er jeg takknemlig for at jeg er dyktig med data, jeg er utrolig takknemlig for at jeg lærer veldig fort. Jeg suger til meg ny lærdom og omsetter den i bruk forholdsvis raskt. Kanskje er det i form av å være både apekatt og papegøye som hermer, men det tar ikke lange tiden før jeg har gjort ny lærdom til min egen. Jeg er også veldig takknemlig for alle mulighetene i livet mitt, for alle menneskene som er innom og som har vært innom og for de som skal komme innom. Alle disse menneskene har vært med og forme meg til å bli den flotte kvinnen jeg er i dag. Tusen takk alle sammen.

 

Takknemlig hilsen – for det er takknemlighet jeg føler når jeg ser at det er noen innom og leser det jeg skriver og produserer her inne på bloggen også.

 

– Trinity