Skip to content

Archive for

4
Jul

Ro i sjelen

Har du noen gang vært på et sted der du føler at ingen mennesker har vært før deg? Det er slike steder sjelen trenger å oppleve for å få skikkelig påfyll av åndelighet og godhet, uten at den tappes for energi samtidig. Hvis du ikke har et slikt sted du kjenner til så anbefaler jeg på det sterkeste å finne et slikt sted inne i deg selv og dra dit en gang om dag i noen minutter for å la sjelen få ro og fred. Dermed vil du oppleve påfyll for å kunne håndtere resten av dagens utfordringer og gleder.

 

– Trinity

4
Jul

Dag 363 – Religioner presenterte loven om tiltrekning i sine skrifter og historier

Dag 363:

Religioner, som hinduismen, hermetismen , buddhisme, jødedom, kristendom og islam og sivilisasjoner, som for eksempel de gamle babylonerne og egypterne leverte Hemmeligheten/ The Secret, loven om tiltrekning, gjennom sine skrifter og historier. Innspilt gjennom tidene i alle dens former, kan loven bli funnet i gamle skrifter gjennom alle århundrene. Den ble innfelt (recorded) i stein i 3000 f.Kr. Selv om noen ettertraktet denne kunnskapen, og faktisk gjorde de det, har den alltid vært der for at noen skulle oppdage den. Loven begynte i begynnelsen av tid. Den har alltid vært og vil alltid være. "Som ovenfor, så nedenfor. Som innenfor, så utenfor." ~ The Emerald Tablet (ca. 3000 f.Kr.)

 

Smaragd (Emerald - Smaragdina) Tavlen (Tablet - tabula) Inneholder en tekst som påstås skal være fra ca 3000 f.kr

Jeg har aldri lest Smaragdskriftene (The emerald tablet) før, men dette ser veldig interessant ut. Skapelseshistorien fra over 4500 år siden. Det er ingen tvil om at flere religioner og livssyn deler fundament i å ha full tiltro til Den Eneste Ene. Og siden mennesker har forsøkt å finne ut av dette i flere tusen år er det ikke så merkelig at jeg ikke får det helt til.

 

– Trinity