Skip to content

Archive for

30
jun

Dag 359 – Ubegrenset undring og storhet venter deg

Dag 359: 30-6

Det er så mye ubegrenset undring og storhet som venter deg, hvis du bare slipper taket og lar den inn i livet ditt. Universet kan ikke uttrykke seg gjennom deg hvis du er opptatt med dine små planer. Universet ønsker å uttrykke STORE planer gjennom deg. For å tune inn på Det Universelle Gode som gjennomsyrer hver eneste celle i kroppen din. Du vil føle en fred, en sinnsro og glede begynner å rushe gjennom deg. Vær stille, og etter som du føler kraften i deg, vit at dette er kraften i hele universet, og i dette øyeblikket er du koblet til det hele.

Ubegrenset undring og storhet venter deg om du bare slipper taket og slipper det inn i ditt liv

Ubegrenset undring og storhet venter deg om du bare slipper taket og slipper det inn i ditt liv. Her er det bare snakk om mot. Mot til å være vågal og ha tiltro til at du er koblet til kraften i hele universet og at denne helheten arbeider for deg og ditt gode. Ikke bruk livet ditt på å planlegge ned i minste detalj, ha tillit til at det ordner seg. Og da gjør det det.

 

– Trinity

29
jun

Dag 358 – Den mentale holdning vil alltid tiltrekke seg likt

Dag 358:

"Den dominerende tanken eller den mentale holdning er magneten, og loven er slik at likt tiltrekker seg likt, dermed vil den mentale holdningen alltid tiltrekke slike forhold som samsvarer med sin natur." ~ Charles Haanel (1866-1949).

magnetisk_affirmasjon

Vær veldig nøye på hva du bruker tankene dine til. Det du tenker på og de holdninger du har vil alltid føre til at Universet tiltrekker mer av det samme til deg. Nå har vi snart vært gjennom et helt år med denne Appen fra Hemmeligheten/ The Secret så nå vet vi akkurat dette. Bruk dine tanker og holdninger, skap verdier som tiltrekker seg akkurat det du virkelig ønsker mer av. Bruk affirmasjoner for å oppnå det du ønsker.

 

– Trinity

28
jun

Dag 357 – Hvordan er ikke din oppgave

Dag 357:

Når du spør om hva du ønsker, hvis du tror at du må få det til å skje, vil du oppleve følelsen av tvil. De følelser av tvil forteller deg at "hvordan" ikke er din jobb. Din jobb er å føle din drøm inni deg. Da vil universet bevege mennesker, omstendigheter og hendelser for å oppfylle drømmen din. Du har universets intelligens som gjennomsyret hver celle i kroppen din. Aktivering av denne allmektige kraften til alt godt kommer gjennom bevissthet om det. I det øyeblikket du er klar over at det er inni deg, har du bevisst aktivert den største kraften i universet til å jobbe gjennom deg.

love_earth

Tillit – Tillit – Tillit. Det er hovedessensen til loven om tiltrekning. Ha tillit til Universet, til dine følelser og dine tanker. Vær tro og ærlig mot deg selv og loven om tiltrekning og resten vil komme din vei. Ha tillit til at alt skal gi deg drømmene dine.

 

– Trinity

27
jun

Dag 356 – Leter du forgjeves etter håp, glede og mening med livet – svaret ligger inni oss

Dag 356:

Gjennom århundrene, har edle mennesker kjempet forgjeves da de søkte hele verden etter håp av noe slag, noen form for glede,eller en eller annen form for mening med livene sine. Og langs hele veien av mange ting viste det seg at det de skulle søke etter var i dem. Den universelle kraft som inneholder uendelig kunnskap, uendelig visdom, og uendelige kjærlighet er inni deg, venter på din bevissthet om det å slippe den løs. Du er kapteinen og Skaperen av livet ditt, og du har tilgang til denne ubegrensede Universelle Kraft ved å kjenne den eksisterer. Føl nærvær av Styrken i deg og du har tilgang til det.

Den universelle kraften som inneholder uendelig kunnskap, uendelig visdom og uendelig kjærlighet er inni deg - og ikke i bøkene

 

 

– Trinity

26
jun

Dag 355 – Gode tanker resulterer i gode følelser

Dag 355:

Dine tanker bestemme hyppighet og dine følelser forteller deg umiddelbart hvilken frekvens du er på. Gode ​​tanker resultere i gode følelser. Dårlige tanker resultere i dårlige følelser. Hva har du tenkt? Vel, hva føler du?

Har du funnet noe som kan hjelpe deg til å endre de nagative tankene dine?

Ja, hva føler du? Tenk over det hver hele time i dag. Hva føler du akkurat nå? Hva tenkte du på i forkant? Har det noen sammenheng? Jeg skal gjør det i alle fall.

 

– Trinity

25
jun

Dag 354 – Takknemlighet gir deg mer av det du ønsker

Dag 354:

Det er umulig å bringe mer inn i livet ditt hvis du føler utakknemlig til hva du har. Hvorfor? Fordi de tanker og følelser du slipper ut der du føler utakknemlighet er alle negative følelser. Enten det er sjalusi, bitterhet, misnøye, eller følelser av "ikke nok", kan disse følelsene ikke gi deg hva du ikke ønsker. Disse negative følelser blokkerer for at ditt eget beste kommer til deg. Hvis du ønsker en ny bil, men du ikke er takknemlig for den bilen du har, vil det være den dominerende frekvensen du sender ut på.

takknemlighet

Takknemlighet er det eneste som virkelig bringer deg mer av det du ønsker her i livet. Så husk øvelsen med å takke for det du har, hver eneste morgen. For hvert skritt du tar på vei til jobb eller til badet eller til butikken. Husk takknemlighet er nesten like sterkt som kjærlighet.

 

– Trinity

24
jun

Dag 353 – Visualiser sjekker i posten

Dag 353:

Se for deg sjekker i posten.

Forestill deg og se for deg at du får sjekker med pengesummer i posten. Til utbetaling i ditt navn

 

– Trinity

23
jun

Dag 352 – Hvert ord du uttaler har enorm makt

Dag 352:

Hvert ord du uttaler har enorm makt, fordi det er en tanke i aksjon. Det er en uovervinnelig kraft i hvert ord du sier! Du er et menneske som er fylt med ubegrensede muligheter, og ordene du taler kan enten bygge et fengsel rundt deg hvor du bare ser begrensninger, eller de kan sette deg fri til å leve ditt liv uten grenser. Lytt til ordene som du uttaler, og du vil finne alle begrensninger du noensinne har opplevd åpenbart for deg. Endre dine ord, og du vil forandre livet ditt!

Har du noen gang hørt etter hva slags ord du bruker og hva du snakker om til en hver tid?

Har du noen gang hørt etter hva slags ord du bruker og hva du snakker om til en hver tid? Fanger dine ord deg eller setter de deg fri? Jeg har begynt å lytte til mine ord – og de er ikke veldig oppløftende. Jeg hører at mine ord setter grenser for meg og de rundt meg i perioder.

Hvert ord du uttaler har enorm makt

Det er viktig å huske at alle ordene vi uttaler har enorm makt. De er verbalisering av våre tanker. Hvordan er det mulig å endre dem slik at livet ikke blir et fengsel, men en hel verden å leke i? Den som finner løsningen på dette spørsmålet vil oppnå sin frihet, nettopp fordi det er mulig å endre ordene når du blir bevisst dem.

Med ønske om en lyttende lørdag.

 

– Trinity

22
jun

Dag 351 – Ikke snakk om det–du verbaliserer dine tanker

Dag 351:

En av de tingene som folk ofte gjør når de har en sykdom, er å snakke om det hele tiden. Det er fordi de tenker på det hele tiden, så de bare verbaliserer sine tanker. Hvis du føler deg litt uvel, ikke snakke om det – med mindre du vil ha mer av det. Vit at dine tanker var ansvarlig, og gjenta så ofte du kan; "Jeg føler meg fantastisk. Jeg føler meg så bra", og så må du virkelig føle det. Hvis du ikke føler deg fantastisk og noen spør deg hvordan du har det, bare vær takknemlig for at denne personen har minnet deg på å tenke tanker om å føle deg bra. Uttal bare de ordene du vil ha mer av.

Det er om å gjøre å ikke ønske seg mer av dette. Vær glad hver gang noen minner deg på å komme bort fra de tankene du har om at du er syk

Jeg har smertelig erfart dette. Har du? Jo, mer jeg tenker på at jeg føler meg dårlig, jo dårligere blir jeg. Om jeg syns synd på meg selv så blir jeg enda sykere. Akkurat nå er jeg veldig syk, og forsøker hele tiden å ikke tenke på det, men jeg er ikke så erfaren i å endre tankene mine i forhold til dette enda. Jeg kjenner at jeg må holde meg i ro og virkelig få hentet meg godt inn igjen før jeg gjør noe igjen, men jeg føler at det er helt ok å være meg alikevel. Så nå må jeg bare huske på å restituere meg skikkelig før jeg går tilbake i jobb, for å slippe å få tilbakefall av sykdommen. For første gang på evigheter skal jeg forsøke å ta vare på meg selv.

 

– Trinity

21
jun

Dag 350 – Tenk sanning

Dag 350:

"Tenk sanning, og dine tankar skal verdas hungersnaud stogga." ~ Horatio Bonar (1808-1889).

Dine tanker kan være med å stoppe verdens hungersnød

Hvem er viktigst? De som ikke vil spise – slike som mediterer eller som konstant slanker seg? Eller de som gjerne vil spise, men ikke kan – enten fordi de er syke og ikke får i seg næring, eller fordi de ikke har ressurser til å skaffe seg mat slik hungersnød oppstår. Hvem vil du fokusere tankene dine på? Det er kanskje på tide at vi igjen åpner øynene våre for det som er viktig i verden?

 

– Trinity