Skip to content

Archive for

31
mai

Dag 329 – Livet er ment å være rikelig

Dag 329:

Vi vil aldri gå tom for godhet og goder fordi det er mer enn nok til alle sammen. Livet er ment å være rikelig.

Lær deg å se det vakre rundt deg

 

– Trinity

30
mai

Dag 328 – Bytt fokus når du ser på deg selv med kritiske øyne

Dag 328:

Hver gang du ser på deg selv med kritiske øyne, bytt fokus umiddelbart på indre tilstedeværelse, og dens fullkommenhet vil avsløre seg selv til deg. Når du gjør dette, vil alle feil som har manifestert i livet ditt oppløse, fordi småfeil kan eksistere i lys av dette nærvær. Enten du ønsker å gjenvinne perfekt syn, oppløse sykdom og gjenopprette trivsel, snu fattigdom til overflod, reversere aldring og degenerasjon, eller utrydde eventuelle negativitet, hold fokuset på og elske tilstedeværelsen i deg og perfeksjon vil manifestere seg.

Bytt fokus så snart du kjenner at du ser på deg selv med kritiske øyne - føl din indre tilstedeværelse og bytt fokus

Har du noe som kan hjelpe deg å skifte fokus når du ser på deg selv med et kritisk blikk?  Hva slags kritiske øyne er det du retter mot deg selv? Jeg er ikke fin nok? Jeg er ikke flink nok? Jeg er ikke tøff nok? Jeg har ikke de rette vennene? Jeg har ikke den jobben jeg var estimert å ha? Jeg får aldri gjort noe? Jeg er alltid syk jeg? Ja, lista kan sikkert fortsette i det uendelige?

Jeg er unik. Siden tidenes morgen har det aldri eksistert noen som meg. Ingen har mine øyne, nese, hender eller stemme. Ingen har min håndskrift. Gjennom hele evigheten kommer aldri noen til å se ut, tenke, snakke eller gjøre det samme som meg. Jeg er meg. Har egen verdi og trenger ikke kopiere andre. Jeg er unik.

Da jeg studerte begynte det å skorte på selvtilliten min, jeg begynte virkelig å la meg selv glippe mellom fingrene mine. Da fikk jeg den flotte plakaten over av min lillesøster. Hun likte kanskje ikke at storesøster ble svak, kritisk, opphengt i kontroll, var stresset og at jeg ikke så noen andre enn meg selv og det jeg studerte? Ikke vet jeg, plakaten har jeg hatt hengende oppe siden det – bare for å minne meg selv på hvor unik jeg er.

Bytt fokus når jeg blir for kritisk mot meg selv - la meg selv tillate meg å ikke være best alltid

Nå holder jeg fortsatt på (10 år etter) å bygge selvfølelsen som fikk en skikkelig knekk i studietiden. Det er alltid positivt å bli minnet på viktigheten om å snu fokuset innover når mine egne kritiske øyne slår til mot meg selv. Håper også du kan greie det samme.

 

– Trinity

29
mai

Dag 327 – Konkurranse er en form for separasjon

Dag 327:

Konkurranse er en form for separasjon. Først når du har tanker om konkurranse, kommer det fra en mangel mentalitet, som om du sier det er et begrenset tilbud. Du sier det ikke er nok til alle, så vi må konkurrere og kjempe for å få ting. Med konkurrerer vil du, ved loven om tiltrekning, tiltrekke deg mange mennesker, omstendigheter og hendelser for å konkurrere mot deg i hvert eneste aspekt av livet ditt. For ditt eget velvære, må du få konkurranse ut av tankene dine og bli et kreativt sinn. Fokuser kun på drømmene dine, din visjon og være det beste Du kan være!

Konkurranse er å Stange hodet mot alt og alle. Du lar tankene dine tro at det ikke er nok til alle

Er du av typen som konkurrere på alle plan, enten høyt og tydelig eller bare i det stille for deg selv? Jeg har aldri vært det, jeg har aldri vært redd for å tape eller brydd meg så hardt om det. Kanskje var det derfor jeg ikke gjorde det godt i konkurranser som liten? Jeg har heller blitt verre med årene. Nå kan jeg ta meg i å ønske å vinne en diskusjon eller komme først fram til målet. Og jeg ser at jeg skal ikke begynne på den veien nå som jeg faktisk har passert 40.

Kanskje du heller drar i din egen retning, det er uansett en måte å konkurrere mot hele verden på. Pulling rope one against many

For meg var dagens tekst veldig opplysende. Det er jo virkelig ikke nødvendig å konkurrere siden det faktisk finnes nok av alt til alle. Det er din personlige livskontrakt som avgjør hva du skal ha av materielle goder og fysiske/ mentale utfordringer i livet, så da er det vel ikke noen grunn til å drive konkurranse? Ved å konkurrere med alle og alt vil du alltid bli litt uærlig og ukonsentrert.

Ha en fin, konkurranse fri, dag.

 

– Trinity

28
mai

Dag 326 – All makt til å skape ditt liv er tilgjengelig akkurat nå

Dag 326:

All makt til å skape ditt liv er tilgjengelig akkurat nå, fordi akkurat nå er når du tenker. Hvis du har hatt noen tanker som ikke vil være fordelaktig når de manifesterer, så akkurat nå endre dine tanker. Du kan slette de forrige tankene ved å erstatte dem med gode tanker. Tiden hjelper deg fordi du kan tenke nye tanker og avgir en ny frekvens, nå!

Når du føler deg grå og trist og tankene dine er svart/hvit tenk på noe fargerikt og se om det kan være med på å endre frekvensen på tankene dine. Lemons on a lemontree can be very grey in black/whiteNår du føler deg grå og trist og tankene dine er svart/hvit tenk på noe fargerikt og se om det kan være med på å endre frekvensen på tankene dine. Lemons in a lemontree is very colorful and beautiful

Hvis du ser alt i svart/hvitt er det bra å endre tankene og komme til en ny frekvens slik at tankene igjen kan bli fargerike. Kanskje du finner din egen måte – eller du allerede har funnet din egen måte – å endre tankene og følelsene dine når de blir for negative og tunge. Det ser ut til at jeg har fyrtårn og broer som symbol for endring, og nå følger jeg godt med for å finne mine retningsendringer.

Finn ditt eget fyrtårn som kan hjelpe deg å skifte retning på tankene dine. This lighthouse er fra Faro i Maspalomas på Gran Canaria i Spania

 

– Trinity

27
mai

Dag 325 – Du blokkerer selv din egen lykke fra å komme til deg

Dag 325:

Neste gang du føler deg dårlig eller føler noen negative følelser, lytt til signalet du mottar fra universet. I det øyeblikket blokkerer du din egen lykke fra å komme til deg fordi du er på en negetive frekvens. Endre dine tanker og tenke på noe godt, og når de gode følelsene begynner å komme til deg vet du det var fordi du flyttet deg til en ny frekvens, og universet har bekreftet det med bedre følelser.

Selv om det kan se mørkt ut der du står, er det alltid lyst når du kommer ut av tunnelen (så fremt det ikke er midt på svarteste natta)

Hva gjør du for å endre tankene og følelsene dine når du kjenner de kommer? Tar du noen dansetrinn? Begynner du å tenke på de som har det verre enn deg? Tenker du på noe du liker veldig godt? Kjører du en tur? Jeg er ikke helt bevisst på hva jeg gjør, men jeg gjør det oftere og oftere. Selv om det har fått meg til å undre om jeg blir et “grunnere” menneske av den grunn? Når jeg ikke filosoferer så dypt lengre, blir jeg da et grunnere menneske? Kanskje blir det ikke så morsomt å snakke med meg lenger fordi jeg alltid prøver å tenke positivt og endre situasjoner? Kanskje blir det heller ikke interessant å diskutere med meg lenger fordi jeg ikke er så opptatt av verdens tragedier, ulykker og kjendiser som går fra hverandre, ei heller såpeoperaer og reallity shows? Ja, da får jeg vel bare være for meg selv da? Men blir jeg egentlig lykkelig av å bare være med meg selv? Det kommer vel an på hva jeg fyller meg-selv-tiden med?

Ønsker deg en riktig god Pinsedag.

 

– Trinity

27
mai

Dag 324 – Finn alternative måter for å være lykkelig akkurat NÅ

Dag 324: 26,5

Hvis du har "trenger penger" i vibrasjon din, vil du fortsette å tiltrekke "trenger penger". Du må finne en måte å være lykkelig NÅ, å kjenne deg vel akkurat NÅ, og være i glede Nå, uten penger. Når du kan føle deg bra NÅ, selv om du ikke har penger, vil det komme. Gjør vedtak om at du kommer til å gjøre alt du kan for å være så lykkelig som du kan i hvert øyeblikk. Du vil bli overrasket over hvordan Universet vil oversvømme så mange ting inn i livet ditt som vil fortsette å gjøre deg lykkelig – inkludert penger.

En av grunnene til at Danskene er lykkeligere enn oss nordmenn er deres sans for det gode liv, gode måltid, sammenkomster og lignende. Som her fra; "Hip Hip Hurra! Kunstnerfest på Skagen" av Peder Severin Krøyer fra 1880årene.

Det ser ut til at Dansker og Nordmenn er forholdsvis like lykkelige, ulike måleverktøy gir ulike resultat. I den ene FN-undersøkelsen skårer nordmenn høyest og i en annen skårer danskene høyest. Jeg vet det er flere som tenker at danskene er mer lykkelige enn nordmenn fordi de setter pris på de nære og enkle ting, slik som maleriet fra Krøyer viser. I de siste årene har nordmenn også begynt å sette mer pris på og sette av mer tid til slikt samhold, og det er kanskje med på å endre resultatet av hvem som er verdens lykkeligste.

Hva kan vel gi en større lykkefølelse enn å sitte under en rosebusk og lese den boken du alltid har hatt lyst til å lese, men aldri har tatt deg tid til? Slik som her fra; P. S. Krøyers "Rosebusken"

Lærdommen vi skal ta med oss fra dagens tekst er uansett å sette pris på de nære og enkle ting som kan være med på å gjøre deg lykkelig her og nå, som kan gi deg følelsen av glede i flere sammenhenger enn i dag. Kjenn oftere etter på hvordan du føler deg, og hva skal til for å snu disse følelsene til glade følelser om de ikke er det?

Jeg har i dag satt sammen utearealet på terrassen og den lille forskjellen utgjør stor forskjell på hvordan jeg føler meg i dag. Nå mangler det bare å sette sammen noen blomster der ute og så vil jeg sikkert føle at jeg bor mye bedre enn jeg gjorde i går.

 

– Trinity

27
mai

Dag 323 – Et bilde av meg slik jeg ønsker å ha det

Dag 323:

Bli tydelig på den vekten du ønsker å være. Ha et bilde i tankene dine om hvordan du vil se ut når du er blitt den perfekte vekten. Få bilder av deg selv på din perfekte vekt, hvis du har dem, og se på dem ofte. Hvis ikke, få deg bilder av den kroppen du ønsker å ha og se på dem ofte.

Dette er det bildet jeg har av meg selv i hodet mitt - dette er slik jeg ser ut i min fantasi

Det var ikke lett å sette sammen et bilde av meg selv med den perfekte kroppen. Jeg ønsker å ha denne kroppen (igjen) og har derfor klippet ut et bilde av mitt ansikt og lagt utenpå slik at det ser ut som meg. Hjernen min er ikke så snill mot denne formen for påvirkning så tankene mine motarbeider meg på det sterkeste. Tankene mine forteller meg at det virkelig ikke er min kropp og at jeg kan bare fortsette å drømme. Når jeg har holdt på med dagens tekst så lenge så vet jeg at disse tankene ikke er med på å skaffe fram noen som helst framgang. Men jeg har nå brukt noen dager og kommet til den konkulsjonen at det er verdt et forsøk. Så nå skal dette bildet bli bakgrunn på mobilen og henge på strategiske plasser i huset.

Det jeg ønsker meg aller mest av denne perfekte kroppen er å kunne krølle meg sammen i en stol og ha plass til å bli sittende der.

 

– Trinity

24
mai

Dag 322 – Hold fokuset på det du virkelig ønsker deg

Dag 322:

En av personene på The Secret webside Forum satte et bilde av The Secret DVDen på sitt Vision Board. Han hadde sett The Secret, men ikke hatt sin egen kopi. To dager etter at han skapte sitt Vision Board, følte jeg meg inspirert til å legge ut en melding om å gi bort DVDer til de første ti personer som postet en kommentar påThe Secret Forum . Han var en av de ti. Han hadde mottatt en kopi av The Secret DVD innen to dager ved å legge det på sitt Vision Board. Enten det er en DVD av The Secret eller et hus, er skaperglede og gleden av å motta fantastisk!

© Joyce Tenneson - Jeg vil dra på workshop med Joyce Tenneson i Maine

En TREK wsd sykkel står høyt på ønskelista så jeg setter den også på visionboardet mitt

Jeg har to ting som står veldig høyt på ønskelisten min for tiden. 1 er en TREK terrengsykkel med wsd ramme for å spare rygg/nakke når jeg sykler. Jeg savner å sykle. 2 er en Workshop med Joyce Tenneson i Maine – a gathering of creative women via NORDphotography. Jeg henger begge disse bildene på mitt visionboard og lar Hemmeligheten hjelpe meg.

takknemlighet

Jeg er takknemlig for alt jeg oppnår og alt jeg får. Jeg er takknemlig for at jeg sover godt om natten. Jeg er takknemlig fordi jeg opplever livet på godt og vondt. Jeg er takknemlig fordi jeg nå snart har sykkelen tilgjengelig hver dag og at jeg kommer meg til Maine i september for å kunne lære mer om drømmen min.

TheRestOfYourLife

Det er snakk om justeringer i livet mitt som vil kunne hjelpe meg til å få livet mitt til å føles minnesverdig og ikke bare gjennomsnittlig ok.

Ha en fin dag – husk å henge et bilde opp på visionboardet ditt, om det er konkret bilde eller et bilde du henger opp for ditt indre øye.

 

– Trinity

23
mai

Dag 321 – Behandle deg selv med kjærlighet og respekt

Dag 321: 23 mai

Behandle deg selv med kjærlighet og respekt, og du vil tiltrekke deg mennesker som viser deg kjærlighet og respekt.

Behandle deg selv med kjærlighet og respekt - slik du sikkert behandler mange andre rundt deg

La ingen få behandle deg dårlig fordi du tror du er forelsket i, glad i, venner med, kollega med osv noen som ikke vet å verdsette deg. Når du først har gått inn i en slik rolle vil det være vanskelig å komme ut av den. Å være i et forhold til noen som behandler deg dårlig fører alltid til at du selv begynner å behandle deg dårlig også og dermed er den dårlige sirkelen i gang. Dårlig behandling fører til dårlig selvtillit og selvfølelse, som igjen gjør at du behandler deg selv enda dårligere. Når du greier å bryte dette mønsteret og opprettholde et godt syn på deg selv, da vil alt endre seg – smått om senn, eller brått og brutalt, men alltid til det bedre.

Jeg har alltid hatt små forventninger til at det skal skje spesielt gode ting i mitt liv, jeg har slått meg til ro med det, og derfor skjer det heller ikke noe – den saken har alltid vært opplest og vedtatt. Etter hvert som jeg forholder meg til dagens tekst fra Hemmeligheten/ The Secret så endres både tankene mine, holdningene mine, forhold til andre og til meg selv. Jeg har jo gjort dette en gang før – for mange år siden, men så skjedde det ting som dro meg ned igjen, og da var det veldig vanskelig å snu og å bryte den negative sirkelen. Helt til jeg i dag sitter og ser tilbake på de siste årene i mitt liv, og kanskje er det på tide å endre forventningene til noe større og bedre for meg selv nå. Jeg fortjener kanskje bedre enn det jeg har tillat meg selv å tro? Jeg har alltid sett på min livsoppgave å hjelpe andre og støtte andre, være omsorgsfull og empatisk, går det ikke an å være det samtidig som jeg har høyere forventninger i forhold til mitt eget liv? Ja, det er interessante spørsmål som jeg kanskje aldri får svar på.

Behandle deg selv med kjærlighet og respekt.

 

– Trinity

23
mai

Dag 320 – En god latter kan helbrede stress og andre sykdommer

Dag 320:

Norman Cousins ​​hadde blitt diagnostisert med en "uhelbredelig" sykdom. Legene fortalte ham at han hadde bare noen få måneder igjen å leve. Norman besluttet å helbrede seg selv. I tre måneder var alt han gjorde å se morsomme filmer og le, le, le. Sykdommen forlot kroppen hans i disse tre månedene, og legene proklamerte hans helbredelse som et mirakel. Mens han lo, utløste Norman all negativitet, og han slapp sykdommen. Latter er virkelig den beste medisin.

En god latter kan helbrede stress og annen sykdom

Uttrykket burde kanskje ikke være “An apple a day keeps the doctor away – Et eple om dagen holder legen unna”, men “A laugh a day keeps the doctor away – En latter om dag holder legen unna”. På norsk har vi et fantastisk uttrykk; “En god latter forlenger livet, sa kjerringa og lo seg i hjel” – heller dø av latter enn av kjedsomhet og sykdom. Det høres mer forlokkende ut å dø i forsøket på en god latter i alle fall.

Med ønske om en lattermild og helbredende dag.

 

– Trinity