Skip to content

Archive for

30
apr

Dag 298 – Ingenting er umulig å manifestere for universet

Dag 298:

Ingenting er umulig å manifestere for universet . Hvis du føler at det du ønsker er for "stort" for universet, ta en tur utenfor, se deg rundt, og tenk på vår planet: havene, slettene, skogene, jungelen, dyrene, trærne, og hver bit av vegetasjon på planeten vår. Se opp mot himmelen og tenker på vårt solsystem, Melkeveien, og alle de millioner av galakser som inneholder milliarder av stjerner som passer evig. Den uendelig intelligens i universet skapte det hele. Så tenk på nytt i forhold til hva du ønsker … hvor "stort" tror du det er nå?

Fargerike og vakre soloppganger skapes daglig på planeten vårFrukttre i blomstringHvitveisteppe - et sikkert vårtegnBlått hav så langt du ser

Opp og si GOD MORGEN til hele verden. Se deg rundt i skaperverket. Jeg ser mye praktfull natur, men mye av det jeg ser er også menneske-manipulert. Jeg ser at det ikke er opp til menneskene å  la det spire og gro, la bølgene slå mot stranden, dag ut – dag inn, time etter time eller å la solen stå opp og skape de vakreste fargene i paletten, men i alt det vakre er mennesket med på å tynne ut skogen, plante trær, bygge hus og strømgater. La det ikke stå i veien for å se det vakre naturen har å vise fram og ha tillit til at det vil skapes fra år til år og at det er mulig for deg og meg å få våre drømmer realisert.

 

– Trinity

29
apr

Dag 297 – Forventninger og forhåpninger er kraftfulle tiltrekningskrefter

Dag 297:

Forventninger er en kraftfull tiltreknings kraft. Forvent de tingene du ønsker og ikke forvent de tingene du ikke ønsker.

all_wishlists_recieved_so_far

Jeg forventer at jeg skal få de tingene jeg ønsker meg mest. Nå har jeg faktisk fått en del, som jeg har vist dere tidligere. Jeg har i tillegg fått godt syn igjen, noe jeg har tenkt på i over 15 år – og  ikke helt turt å gjøre noe med. Nå ser jeg at det stadig dukker opp ting jeg har ønsket meg, selv om jeg kanskje har sluttet å ønske meg det også. Livet er utrolig spennende å leve.

Det har vært virkelig store bølger/ fjell og daler i mitt liv, nå skal jeg nok for første gang opp på en fjelltopp også. Jeg har aldri hatt behov for, trang til, eller ønske om å nå toppene før, men nå skal jeg strekke meg langt og lenger enn langt. Jeg skal gjøre som Åge Aleksandersen sier: “Hold stødig kurs mot stupet”, for hva er vitsen med å bare leve halvveis og ikke forvente seg noe godt og positivt? Hva er det jeg har vært så redd for? Jo, jeg har alltid vært redd for skuffelse og svik, sorg og engstelse. Nå er det ikke bare å skru av disse følelsene, men jeg skal virkelig kjempe for å undertrykke dem. Jeg har ikke tenkt å la forventningene og forhåpningene til livet få preges av fortidens skuffelser og svik. Jeg skal forsøke å la “bygones” være “bygones”. Det er bare jeg som kan forsone meg med det som har vært i mitt liv, det er bare opp til meg å tilgi de følelsene jeg opplevde som har ført til at jeg er den jeg er i dag. Jeg er den eneste som kan gjøre om alle disse tunge erfaringene og opplevelsene i mitt liv til å bli en del av mine styrker og bruke de til livserfaringer på en positiv og konstruktiv måte.

 

– Trinity

28
apr

Dag 296 – Fokus på det du ønsker manifesterer det i virkeligheten

Dag 296:

Når du ønsker å manifestere flere ting, i begynnelsen kan det være bedre å fokusere på én ting av gangen, slik at du utnytter all din energi inn i en ting. Når det er sagt, kan du liste flere ting som du ønsker og tilbringe en dag av gangen med fokus på hver enkelt ting, føler de følelsene som om du har fått det du visualiserer. Du kan finne at ting på listen som du anser å være den letteste eller den minste kommer først, fordi du har minst motstand rundt det. Hva vi tror er en "stor" ting å manifestere ikke er "stort" for universet. Det er ingenting som er stort eller lite for universet. Alt som trengs er riktig bruk av loven om tiltrekning, og Universet reagerer umiddelbart.

Trek WSD sykkel høyt på ønskelisten

tusen takk

Jeg har vært kjempe heldig og fått så utrolig mye de siste årene, materielle ting, jobb, utfordringer, gleder, nye venner, god helse og jeg skjønner at så lenge jeg holder et positivt fokus og ikke tviler så skjer det utrolige ting i livet. Jeg har tvilt og jeg har tenkt negative tanker og fått svar på de tankene også, men så har jeg nå begynt å lære at tankens kraft virkelig påvirker det som skjer rundt meg. Jeg er veldig takknemlig for å ha nådd så langt i livet, og for å ha fått alle de erfaringer som utgjør mitt liv.

Ønsker alle i hele verden en riktig herlig lørdag.

 

– Trinity

27
apr

Dag 295 – Skap dagen din på forhånd

Dag 295:

Skap dagen din på forhånd ved å tenke på hvordan du vil ha den og du vil skape livet ditt bevisst.

happythoughts

De siste dagene har jeg bare tenkt gode tanker. Det aller beste med laseroperasjonen på øynene er at jeg kan se på morgenen, når jeg står opp uten å bevege meg i tåka. Det gir meg et nytt syn på livet – et tåkeløst syn på livet. Jeg har vært ganske åpen om dette og det har gjort til at det blir mye snakk om syn. Og jeg tuller med andre og kaller meg “klarsynt” i ordets rette forstand. Nå er det nesten så jeg angrer på at jeg ikke gjorde dette for ti år siden, men da var jeg vel for redd – som jeg alltid har vært for så mye. Nå skal jeg i alle fall nyte falkeblikket mitt og være klar over at det er sånne dager jeg vil ha framover. Klarsynt, tydelig, åpenbare, visuelle, ser saker fra ulike hold osv. Og det er ikke noe synsbedrag.

Med ønske om en bedårende klarsynt dag som skaper framtiden for deg.

 

– Trinity

26
apr

Dag 294 – Fokuser på perfekt helse

Dag 294:

“Fokuser på perfekt helse” er noe vi alle kan gjøre i oss selv, tiltross for hva som skjer på utsiden.

IMG_2970

Å gjøre ting både for deg selv, men også for andre er med på å gi deg den gode følelsen. Det er denne følelsen du gjerne må kjenne på for å føle at du allerede har noe, for eksempel perfekt helse. Tenk på den perfekte helse og du vil oppnå det, husk bare på å ikke tenke “jeg får aldri perfekt helse” – for da ser det ut til at loven om tiltrekning vil gi deg nettopp det.

– Trinity

25
apr

Dag 293 – Finn din måte å bli mer bevisst på

Dag 293:

For å hjelpe med meg selv å bli mer bevisst, spurte jeg universet om å gi meg en forsiktig puff for å bringe meg tilbake til nåtiden når sinnet mitt har tatt over og har "tatt en fest på min bekostning". Det milde puffet skjer med meg ved at jeg støter borti noe med meg selv eller mister noe, en høy lyd, eller en sirene eller en alarm går av. Alle disse tingene er signaler til meg om at mitt sinn har tatt av og at det skal komme tilbake til nåtiden. Når jeg mottar disse signalene stopper jeg umiddelbart og spør meg selv "Hva jeg tenker? Hva jeg føler? Er jeg klar? "Og selvsagt i det øyeblikket jeg gjør det, blir jeg klar. Selve øyeblikket du spør deg selv om du er klar, er du det. Du er oppmerksom.

Lyder som kan bringe deg tilbake til nåtiden når tankene dine har "tatt en fest på din bekostning"

Vel, om du finner denne måten å la Universet hjelpe deg å bli mer bevisst på nuet så kan det oppleves veldig bråkete en stund, spesielt om du er litt sånn som meg som går og dagdrømmer jevnt og trutt, som trekkes inn i framtiden og tilbake i fortiden med ujevne mellomrom. Stopp opp og kjenn hvordan du har det nå. Trekk pusten godt ned i magen og bare kjenn etter.

Selv opplevde jeg å operere synet mitt igår, og da måtte jeg ha øynene lukket hele veien hjem. Gjett hva som skjedde da. Jeg ble veldig bevisst på det som var rundt meg – gjennom lukter og lyder. Disse tingene trekker meg veldig til her og nå. Lukten av noe som er svidd. Lyder av biler som tuter. Lyder av folk som roper. Lukten av støv. Bilen som bremset, osv. Jeg fikk kjenne på smerter, Tørste. Sult. Tristhet. Glede. Disse følelsene ble også mer tydelig når jeg satt store deler av ettermiddagen med lukkede øyne og bare slappet av.

Jeg vil gjerne bli mer bevisst det som skjer nå.

 

– Trinity

24
apr

Dag 292 – Vit at du er en del av et vennlig Univers

Dag 292:

Du kan bekrefte og proklamere: "Dette er ett fantastisk univers. Universet bringer alle gode ting for meg. Universet konspirerer for meg i alle ting. Universet støtter meg i alt jeg gjør. Universet oppfyller alle mine behov umiddelbart." Vit at dette er et vennlig Univers.

Vit at du er en del av et vennlig Univers

I dag skal jeg opereres og ble betrygget av dagens tekst. Jeg skal tenke på dette hele veien til hovedstaden i dag. Dette er et fantastisk univers som bringer gode ting til meg.

Jeg håper du får en god dag for Universet kan gjøre det for deg også.

– Trinity

24
apr

Dag 291 – Kunsten med å visualisere

Dag 291:

Det er mange elementer som spiller inn når du visualiserer. Etter hvert som du ser bildet i tankene dine og føler det du visualiserer, bringer du deg selv til et sted der tror du har det nå. Du implementerer også tillit og tro i Universet, fordi du fokuserer på sluttresultatet, og opplever følelsen av det uten å gi noen oppmerksomhet overhodet til "hvordan" det skal skje. Bildet i tankene dine ser det som fullført. Følelsene dine ser det som fullført. Ditt sinn og hele tilstand av å være ser det du visualiserer som om det allerede har skjedd. Det har kunsten med å visualisere.

Jeg kan selv designe mitt liv ved å visualisere og tro og føle at jeg allerede har oppnådd det jeg ønsker meg

 

– Trinity

24
apr

Dag 290 – Kraften i det menneskelige sinn

Dag 290:

Historien om et olje team fra Belize er et inspirerende eksempel på kraften i det menneskelige sinn i forhold til å frembringe ressurser. Direktørene i Belize Natural Energy Limited ble opplært av Dr. Tony Quinn, som spesialiserte seg på Humanistisk fysiologi trening. Med Dr. Quinns sinns effekt trening, var regissørene trygge på at deres mentale bilde av Belize ville oppnå å bli et vellykket olje-produserende land. De boret etter olje i spansk Lookout, og i løpet av et kort år ble deres drøm og visjon en realitet. De oppdaget olje av høyeste kvalitet, i rikelige strømmer der femti andre selskaper ikke hadde klart å finne noe. Belize har blitt et oljeproduserende land fordi et ekstraordinær team av mennesker trodde på ubegrenset kraft av deres sinn.

Belize i Mellom-AmerikaBelize natural energy ltd

Det er jo en fantastisk historie om hvor sterk tankens kraft er. Å ha så stor tro på å lykkes, at du faktisk har stor tro på at du gjør det er bare det som skal til.

Belize - utbygd og utvunnet Belize - en turistmagnet og en vakker idyllisk strand

Når det er sagt så lurer jeg på om Belize natural energy ltd har gjort Belize til et utbygd industribasert land eller om de har greid å beholde den vakre idyllen. Å utvinne naturens energi er ikke alltid til det beste for miljøet, men menneskene som bor på vår vakre planet har gjort seg helt avhengige av denne energien for å overleve. Er det noen som, med hånden på hjertet, føler de kunne overlevd ute i villmarken uten noen materielle goder? Jeg er skråsikker på at jeg kunne greid det. Vurderer å prøve det, bare for å se om jeg mestrer det også.

 

– Trinity

21
apr

Dag 289 – Føl deg bedre i forhold til penger

Dag 289:

Gjør det til din intensjon å se på alt du liker og si til deg selv, "Jeg har råd til det. Jeg kan kjøpe det." Du vil forandre måten du tanker på og begynner å føle deg bedre i forhold til penger.

For å få fri flyt av penger må du ha et godt forhold til penger først

Money, money, money – must be funny in the rich mans world. Har du blitt oppfostret med uttrykk som; “Det er ingenting som heter raske penger (easy money). Penger får du bare ved hardt arbeid. Du må ikke sløse bort pengene dine” osv. I følge Hemmeligheten/ The Secret er det ikke noe rart at du har lite penger om vi tenker på den måten. Her må hemningene fare og så må du føle at du har god råd og at pengene flyter i ditt liv, for da skal de visstnok kunne gjøre det. Slå på stortromma og føl at du har penger i dag – la Universet gi deg penger på sin måte når du bare har de riktige tankene og følelsene.

 

– Trinity