Skip to content

Archive for

30
mar

Dag 267 – Fokuser på rikdom for å tiltrekke deg penger

Dag 267:

For å tiltrekke deg penger, fokuser på rikdom. Det er umulig å bringe mer penger i livet ditt hvis du fokuserer på mangel på penger.

tenk deg rik

Nok en gang minner Appen om Hemmeligheten meg på at fokuset mitt ligger på mangel på penger. Nok en gang opplyses jeg om at jeg må endre mitt fokus til å tenke rikdom. Dette er virkelig ikke lett når store deler av livet har vært preget av mangel på penger. I perioder gikk alle pengene med til husleie og de fleste faste utgifter og mat ble ivaretatt av veldig gode venner som innviterte til middag og kos. Nå som dette er snudd har disse vennene blitt mer og mer distant og det føles ikke naturlig å innvitere tilbake, noe jeg ofte tenker på. Det er veldig rart hvordan livet faktisk går, hvordan mennesker kommer innom i livet og blir borte, noen kommer plutselig innom igjen og blir borte på nytt og andre forblir i livet. Det samme med penger, materielle ting, jobb, kjærlighet, dårlig selvfølelse, sykdom, svakheter og mere. Jeg lurer på om det er sant at vi bare får det vi tåler og kan håndtere og at de motstander og problemer vi får i livet vårt skal være med å styrke oss – nå tror jeg virkelig ikke jeg har lyst til å bli særlig sterkere, jeg føler jeg blir følelsesmessig kald av å gå gjennom så mange utfordringer og motstand.

Jeg ser i alle fall hvorfor jeg stadig faller for fristelsen på å tenke mangel mer enn rikdom, selv om jeg er veldig takknemlig for alt jeg har opplevd i mitt liv som har gitt meg den erfaring og kunnskap jeg faktisk har. Jeg er et utrolig sterkt menneske selv om jeg ikke alltid liker å innse det – for det er også veldig lett å sette meg selv i en offerrolle fordi jeg har opplevd så mye i mitt liv. Heldigvis har jeg mer og mindre sluttet med det, for det er jo bare jeg som kan se at jeg faktisk kan dra nytte av det i stede for å syns synd på meg selv.

Så ta meg sammen i forhold til å tenke rikdom? Definitivt.

Med dette ønsker jeg deg et godt fokus på rikdom.

 

– Trinity