Skip to content

Archive for

28
mar

Dag 265 – Spis maten din fokusert og den assimileres perfekt

Dag 265:

Jeg er overbevist om at hvis vi kan spise maten vår i dag, helt fokusert på en behagelig opplevelse av å spise, tas maten inn i våre kropper perfekt, og resultatet i våre organer må da bli perfeksjon.

Å spise mat med kjærlighet

Jeg har begynt å tro at hvis jeg spiser min mat med kjærlighet og setter min lit og tro til at denne maten er akkurat det min kropp trenger akkurat nå og at denne maten vil være bra for kroppen min akkurat nå så føler jeg faktisk at kroppen responderer bedre og bedre på maten jeg spiser. Jeg er ikke så intolerant for enkelte matvarer lenger. Jeg holder på å lese om Tibetansk Medisin og deres fokus på kost i forhold til å holde seg frisk, dette er utrolig lærerikt, men det er ikke lett tilegnelig da det er så utrolig annerledes enn den vestlige måten å tenke på.

Måtehold har begynt å bli en vane hos meg, jeg spiser ikke opp all maten min. Med vilje lar jeg det alltid være igjen litt av det jeg spiser. Jeg blir (heldigvis) flinkere og flinkere til å drikke vann igjen også. Rent vann – uten smakstilsetning.

Fokuser på hva maten din smaker, på hva den lukter og hvordan den ser ut. Fokuser på at du spiser denne maten med kjærlighet. Kjenn hvordan den blir oppløst til mindre biter mens du tygger. La tungen din kjenne på maten i munnen før du svelger den. Kjenn at maten din drar nedover i spiserøret før du tar neste bit. Ta det rolig når du spiser – vi lever i en hektisk hverdag hvor vi ikke er så bevisste på hva vi gjør til enhver tid, ta tilbake den naturlige opplevelsen av de små tingene i livet ditt. Som foreksempel hvor deilig det kjennes ut i halsen når du drikker kjølig vann på morgenen, eller når du spiser noe som smaker utrolig godt. NYT! Dette har mer blitt et symbol for å være en livsnyter enn å koste på meg luksuriøs mat, noe som for meg sto som livsnytelse tidligere.

 

– Trinity

28
mar

Dag 264 – Lev ditt liv og ikke tving din vilje på andre

Dag 264:

Du kan ikke bruke loven om tiltrekning til å til å tvinge din vilje på noen andre. Å tvinge din vilje på andre vil bare tiltrekke den tilbake til deg, som kan manifestere seg i at du tiltrukkes av negative situasjoner eller hendelser der du befinner deg maktesløs. Å tvinge din vilje på andre er når du ikke lar noen andre ha frihet til å være som de er.

DetteErDittLivLevDetNo

Hvis du konsentrere deg om deg selv og ditt liv vil du bare kunne berike det enda mer. I stede for å forsøke å endre andre, irritere deg over andre rundt deg eller forsøke å “ganne” eder og galle over andre som har forsuret livet ditt så ta tak i ditt eget liv. Endre på deg selv og de følelsene du har i forhold til dette. Det kommer bare godhet ut av at du tilgir andre og deg selv i stede for å gå rundt å irritere deg over noe du ikke kan styre. La andre leve sitt liv – så kan du konsentrere deg om ditt liv.

I dag oppdaget jeg en side ved meg selv som jeg ikke var klar over – og i den anledning endte jeg med å såre et menneske jeg setter stor pris på, et menneske jeg har stor respekt for og som jeg har blitt utrolig glad i og glad for. Denne siden ved meg har kanskje alltid vært der, men nå som jeg er klar over det så skal jeg forsøke å gjøre noe med meg og ikke med de andre. Jeg ville bare være hjelpsom, men endte med å gjøre det på en så klønete måte at alt bare ble dumt. Gjennom reisen med Hemmelighet-Appen/ The Secret Appen dukker det opp en god bevissthet i meg selv. En liten indre reise. Det er utrolig spennende. Nå skulle jeg gjerne sagt at jeg ikke kaster stygge tanker om andre eller forsøker å endre andre – at jeg er et godt menneske, men dessverre så gjør nok jeg det også. Selv om jeg vet at jeg gjør det i mye mindre grad enn før. Nå har jeg lært meg en teknikk i forhold til det – når jeg tenker “håper hun eller han får smake sin egen medisin” eller lignende tanker har jeg begynt å gjøre noe som høres helt absurd ut i mitt hode, men jeg gjør det likevel – jeg sender personen heller lys og kjærlighet og unner vedkommende alt godt. Jeg snur de sure og negative tankene mine til å være raus. Hva er lys og kjærlighet til en “fiende”, ikke vet jeg det, men det gjør i alle fall meg mye roligere i hjertet og tankene mine og da gjør jeg det bare.

Som sagt – La andre leve sitt liv, så kan du konsentrere deg om ditt. Prøv samtidig å gi slipp på at du må leve livet ditt slik du tror andre vil at du skal leve det – for det kommer ikke noe godt ut av det heller…

 

– Trinity