Skip to content

Archive for

19
mar

Dag 256 – Bytt raskt ut negative føleler med følelse av kjærlighet

Dag 256:

Når det er løsrevne negative tanker som kommer inn, bytter du raskest mulig til å føle kjærlighet i ditt hjerte. Oppbevar den følelsen i hjertet ditt til du kan føle kjærlighet oversvømme alt gjennom deg. Eventuelle negative tanker vil forsvinne. Hvis du kan praktisere dette regelmessig, vil du, etter kort tid, leve det livet du ønsker, på alle områder. Etter som du magnetiserer kjærligheten i ditt hjerte, vil hele livet endres.

Magnetiser kjærligheten i ditt hjerte og hele livet vil endres

Om jeg er blitt flinkere til å bytte ut negative tanker med kjærlighetsfølelse? Definitivt! Det er likevel mulig å bli enda flinkere enn det jeg er i dag. Det sniker seg nemlig inn negative tanker støtt og stadig, spesielt i stressede situasjoner og på dårlige dager. Jeg ønsker å jobbe med teknikker som kan hjelpe meg å slippe unna disse sitausjonene i det hele tatt. Mindfullness er bra til det, men jeg har ikke prakitsert det på evigheter. I tillegg forsøker jeg å se gjennom de sitatene jeg blogget om for et år siden om “Meditasjoner for kvinner som gjør for mye”, det er til stor hjelp å se gjennom det en gang i blant.

 

– Trinity

19
mar

Dag 255 – Påvirk din tilstand av glede

Dag 255:

Hvis en situasjon oppstår som påvirker din tilstand av glede, gjenta for deg selv, "Alt godt kommer ut av denne situasjonen." Og det vil skje. Lær fra hver erfaring. Etter å ha opplevd en utfordrende situasjon vil du finne at nivået av glede blir høyere enn det noensinne har vært før. Er ikke det en bra ting?

Jeg gjentar for meg selv; Alt godt kommer ut av denne situasjonen

Hver gang det oppstår en situasjon som påvirker min tilstand av glede føler jeg meg smålig, selv om jeg ikke ser på meg selv som en smålig person. Det er bare det at noen ganger føles situasjonene så utrolig smertefulle ut og det er ikke ut til at det finnes noen som kan forstå. Jeg ber om igjen og om igjen om at det virkelig skal komme noe godt ut av det, men foreløpig kan jeg ikke si at det er noe som har kunne gjøre nivået av glede høyere enn noensinne. Så da skjer det kanskje snart da.

 

– Trinity