Skip to content

Archive for

18
mar

Dag 254 – Du kan skape den mest storslåtte versjonen av Deg

Dag 254:

Du mottar nå den kunnskap du trenger som vil gjøre deg i stand til å skape den mest storslåtte versjonen av Deg. Muligheten for at versjon av deg allerede finnes på frekvensen av "den mest praktfulle versjonen av Deg." Bestem hva du ønsker å være, gjøre og ha, tenk tankene i forhold til den versjonen, avgir den frekvensen, og ditt syn vil bli livet ditt.

Den mest storslåtte versjonen av meg - Her fra "Museum om magi i Berlin"

 

– Trinity

18
mar

Dag 253 – Vi har mer kraft og større muligheter enn vi er klar over

Dag 253:

"Vi har mer kraft og større muligheter enn vi er klar over, og visualisering er en av de største av disse kreftene." ~Genevieve Behrend (1881-1960).

Hvis du kan drømme det kan du gjøre det

Mang en gang har jeg tenkt på hva det er som gjør at noen mennesker har et større pågangsmot og større kraft til å motivere seg selv til å stå på mer og gjennomføre mer enn andre mennesker.

Etter å ha sett hva deltakerne i “Ingen grenser” kunne prestere med å sette seg et mål og nå det. For å kunne motivere seg selv hver eneste dag til å fortsette, uansett hva det kostet av slit, så måtte de visualisere målet flere enn en gang pr dag.

Hva er det som gjør at noen av oss føler behov for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag, for å gjøre noe for andre, mens andre sliter med å motivere seg til å stå opp av sengen fordi de føler de ikke har noe å se fram til? Hvorfor er vi så forskjellige? Hvorfor får ikke alle mennesker kjennskap til denne kraft og de muligheter vi har?

Jeg kommer nok alltid til å gruble over akkurat dette. I noen sammenhenger greier jeg å motivere meg selv til å stå på til langt ut over det som er bra for meg. “Jeg er ikke sliten før jeg kaster opp” sa en åtteåring på tv denne uka. Han hadde gått Birkebeiner’n på ski. Andre ganger greier jeg knapt å gjennomføre prosjekter fordi jeg ikke orker eller har lysst eller hva vet jeg. Har du det sånn?

 

– Trinity