Skip to content

Archive for

15
mar

Dag 252 – Lytt til ditt hjerte når det hvisker til deg

Dag 252:

Måtte ditt hjerte fortsette å hviske til deg, minne deg på, og betrygge deg med at alt er kjærligheten, og at alt er veldig, veldig bra.

La hjertet ditt hviske til deg - lytt til hjertet ditt når det hvisker til deg at alt er kjærlighet og alt er bra

 

– Trinity

15
mar

Dag 251 – Fyll livets tavle med hva du vil

Dag 251:

Du kan fylle livets tavle med hva du vil. Hvis du har fylt den med bagasjen fra fortiden, tørk den ren. Slett alt fra fortiden som ikke tjener deg, og være takknemlig det brakte deg til det stedet du er nå, og til en ny begynnelse. Du har et rent rulleblad, og du kan starte på nytt – akkurat her, akkurat nå. Finn din glede og lev etter den.

På livets tavle kan du fylle inn akkurat det du ønsker for livet ditt. Pass bare på å tørk bort det som blir gammelt og som ikke gagner deg lenger slik at du får plass til nye impulser

Hva vil du fylle livets tavle med hvis du kunne velge helt fritt, uten å at hensyn til økonomi, sivil status, kulturell bakgrunn, alder, kjønn eller noe som helst?

Jeg ville tegnet et fly, et tog, en bil – en stor bil, blomster, kamera, mac’en, og så ville jeg reist til et sted der det var stille og rolig og bare badet, slappet av, tatt bilder – vakre bilder, jeg ville få besøk av venner og familie. Jeg ville skrive et forskningsarbeid jeg sitter inne med. Jeg ville fyllt tavla med penger og helse. Ja, nå kan jeg kjenne at tankene og drømmene flyr av gårde, og det var ikke meningen nå. Nå skal jeg straks dra på jobb og tenke mer på hva jeg skal fylle tavla mi med.

Ha en strålende tavle-fyllende-dag

 

– Trinity