Skip to content

Archive for

11
mar

Dag 248 – Du har alltid et valg når du skaper dine livserfaringer

Dag 248:

Du har et valg akkurat nå. Vil du tro at det er bare flaks i trekningen og dårlige ting kan skje med deg til enhver tid? Vil du tro at du kan være på feil sted til feil tid? At du har ingen kontroll over omstendighetene? Eller ønsker du å tro og vite at dine livserfaringer er i dine hender, og at bare alt godt kan komme inn i livet ditt fordi det kommer av måten du tenker på? Du har et valg, og uansett hva du velger å tro vil bli din livserfaring.

Hvis du drømmer om å dra på kamelsafari har du alltid et valg - du kan velge å gjøre det, eller du kan velge å la være 

Hva er det du drømmer om som du aldri gjennomfører? Hva er det du alltid tenker at skjebnen ikke la i dine kort? Er det bare andre som har flaks her  i livet? Vel, du kan selvfølgelig være med på å påvirke din egen skjebne og din egen erfaring. Jeg drømmer stadig om å reise, nå har jeg fokusert mye på de i de siste årene av mitt liv og det har jo blitt en del reiser. Minner jeg tar med meg og lagrer som min livserfaring.

Du har alltid et valg - enten er trappen lang og bratt, eller den er begynnelsen på en eller annen overraskelse på toppen. Det er ditt valg

Noen ganger er denne trappen veldig lang og dyster, mens andre ganger er denne trappen virkelig en trapp opp mot lyset. Jeg velger selv hvordan jeg ser på veien jeg har foran meg. Veien foran meg som er min framtid. Jeg vil jo gjerne være med å forme den, jeg vil ikke at andre skal få bestemme hva som ligger framover for meg.

Design my life - Jeg har alltid et valg for å kunne påvirke livet mitt

Jeg har alltid et valg, til og med når jeg velger å ikke gjøre noe som helst har jeg tatt et valg. Jeg velger å være i godt humør. Jeg velger å gjøre positive ting. Jeg velger å omgås mine venner. Jeg velger å like jobben min. Jeg velger å bruke tid på meg selv. Jeg velger å ikke trene så mye som jeg sikkert burde. Jeg velger å drikke for mye kaffe. Jeg velger å sløve en hel søndag på sofa’n. Eller jeg kan la være – og da blir det også et valg. Jeg velger å være i dårlig humør på mandagsmorgen. Jeg velger å komme for sent på jobb. Jeg velger å ikke vise mine kollegaer respekt. For det er absolutt mange som tar disse valgene. Jeg gjør det ikke. Jeg syns ikke noen av mine medarbeidere trenger å vite når jeg er i dårlig humør – kanskje kaller du det falskt? Jeg kaller det profesjonellt.

Ta du dine valg, bevisst eller ubevisst, og se hva Universet slipper inn mer av til deg.

 

– Trinity

11
mar

Dag 247 – Å være i fullstendig harmoni med Universet gjør deg hoppende glad

Dag 247:

Når du er i fullstendig harmoni med Universet, som er alt godt, da har du banket inn den største makten som kan støtte deg. Å harmonisere deg selv med Universet og la alt godt flomme inn i livet ditt, snakke gode ord, plante gode tanker, og skape gode følelser.

Når du er i ett med Universet, tenker du gode tanker, snakker gode ord og skaper gode følelser og er hoppende glad.

 

 

– Trinity