Skip to content

Archive for

9
mar

Dag 246 – Vit at du er skaperen av ditt eget liv

Dag 246:

Den største budskap Hemmeligheten/ The Secret gir deg er at du skal vite at du er skaperen av livet ditt og at du er eksperten på Deg! Hemmelighetens/ The Secrets budskap er å styrke deg med realisering av hvor strålende du er, og at du har all makt inne i Deg til å skape livet ditt slik at du velger, gjennom loven om tiltrekning.

Trine_Lise

Fra vi er små bør vi få positiv oppbacking på at vi skaper våre egne liv med tankene våre. Vi burde ikke være i tvil om den stryken og makten vi har inne i oss selv. Vi kan nemlig kreere hva som helst i livet vårt med de riktige energiene.

 

– Trinity

9
mar

Dag 245 – Inspirert handling er uanstrengt og føles herlig

Dag 245:

Handling er et ord som kan innebære "arbeid" for noen, men inspirert handling vil ikke føles som arbeid. Forskjellen mellom inspirert handling og handling er dette: inspirert handling er når du handler for å motta. Hvis du er handler for å prøve og får det til å skje, har du sklidd bakover. Inspirert handling er uanstrengt, og det føles herlig fordi du er på frekvensen for hyppighet av mottak.

Inspirert handling knyttes ofte opp mot meditasjon og indre reise - bildet er hentet fra: ahnalira-connectedcounsel.com

For å være helt ærlig er jeg noe usikker på hva dagens tekst handler om. Det eneste jeg har skjønt er at den indre reisen ofte knyttes mot inspirert handling.

 

– Trinity