Skip to content

Archive for

4
mar

Dag 241 – Ros det du har, sett pris på det du har

Dag 241:

Ros og velsigne alt i livet ditt! Når du lover eller velsigner er du på den høyeste frekvensen av kjærlighet. I Bibelen bruker hebreerne loven om velsignelse til å frembringe helse, rikdom og lykke. De kjente velsignelsens makt.

Kjærlighet, takknemlighet og velsignelse er de høyeste frekvensene til Universet

Tenker du noen gang over hva du egentlig har? Eller tenker du noen gang på hva mange ikke har? Lær deg å sette pris på det du har. Lær deg å være takknemlig for det du har. Velsign det du setter pris på i livet ditt – og loven om tiltrekning vil bringe mer av det til deg.

Velsignelse for å frembringe helse, rikdom og lykke – det høres herlig ut. Jeg prøver å være takknemlig for at jeg er frisk og at jeg har det bra, selv om jeg ikke alltid er helt sikker på om jeg er enig i det så prøver jeg å fremstå som det. Opplever du det falskt? Ja, det er kanskje det, men det skader heller ikke å fremstå positiv. Har du noen gang prøvd å smile til en villt fremmed på gata akkurat når du passerer vedkommende? Jeg vet hva det gjør med meg når noen gjør akkurat det. Jeg blir gående og smile et par kvartaler og tenke over hvor heldig jeg var som møtte akkurat det smilende mennesket på min vei – og vips kanskje jeg smitter noen andre. Det skader i alle fall ingen og det kan være med på å frembringe helse og lykke hos et annet menneske. Husk bare å være takknemlig.

 

 

– Trinity

—————————–

4
mar

Dag 240 – Den virkelige hemmeligheten

Dag 240:

"Den virkelige hemmeligheten om styrke og makt er bevisstheten om kraft.” ~ Charles Haanel (1866-1949).

Kjærlighet er kraft og styrke - det er den store hemmeligheten

 

– Trinity

——————————

4
mar

Dag 239 – Stress fører til mer stress – er det verdt det?

Dag 239:

Hvis du rusher eller haster avgårde, husk at disse tanker og handlinger er basert på frykt (frykt for å være for sen), og du “lager" dårlige ting for deg selv. Mens du fortsetter å forhaste deg, vil du bare tiltrekke dårlige ting for deg selv framover, du vil tiltrekke en dårlig ting etter den andre på din vei. I tillegg til at loven om tiltrekning "lager" mer fremtidige omstendigheter som vil føre til at du stresser og skynder deg enda mer. Du må slutte, og flytte deg av denne frekvensen. Ta noen øyeblikk og skift selv, hvis du ikke ønsker å trekke dårlige ting til deg.

Stress - løpe - skynde - rushe - stresse

Løper du rundt for å rekke alt mulig? Haster du fra husarbeid, jobb, barnehage, hobbyer, vennemiddager, reiser, og alt annet vi rusher med? Kanskje det er på tide å roe ned tempoet og kjenne at du rekker alt likevel? Har jeg fortalt om sist mandag på jobb? Da gikk alt som i sirup. Jeg gikk sakte, jeg snakket sakte, jeg tenkte sakte, jeg jobbet sakte og følte jeg hadde en grusom dag. Helt til på slutten av dagen – da viste det seg at jeg faktisk hadde fått unna en hel masse på jobben. Det var en merkelig og deilig følelse. Stress er ikke bra for noe, stress er ikke bra for helsa, stress er ikke bra for kjærligheten, stress er ikke bra for noen eller noe. Stress er faktisk bare ødeleggende og stress fordrer stress. Har du først fått uvanen med å leve i stress og kaos er det ikke lett å komme ut av det for loven om tiltrekning vil bare sende deg mer stress og kaos.

Ikke la loven om tiltrekning gi deg mer stress. Ikke la loven om tiltrekning gjøre deg til en slave av tiden

Ikke la loven om tiltrekning gi deg mer av den dårlige tiden du går rundt og føler på. Forandre på følelsene av for lite tid, for mye å gjøre, for mye av negative følelser eller for lite av positive følelser vil bare bringe mer av det. Så begynn å tenke for mye i forhold til positive følelser og lite eller ikke noe av de negative. Selvfølgelig skal vi være realistiske i det hele, men ikke negativt realistisk – det er vel her balansegangen bør gå?

 

– Trinity

————————–