Skip to content

Archive for

1
mar

Dag 238 – Klaging fører til flere situasjoner å klage over

Dag 238:

Hvis du klager, vil loven om tiltrekning kraftfullt bringe flere situasjoner inn i livet ditt  som du har å klage over. Hvis du lytter til noen andre klage og fokuserer på det, sympatiserer med dem, er enig med dem, i det øyeblikket tiltrekker du deg flere situasjoner for deg selv å klage på!

Om du klager fokuserer loven om tiltrekning på å gi deg mer å klage over, til slutt blir livet grått som en tåkefylt dag

Når vi klager eller hører på andre som klager blir energinivået vårt tappet. Jeg kjenner i alle fall ofte på det. Da blir dagen min nesten like tung som denne tåkefulle dagen ved Songsvann i Oslo. Å ha fokus på klaging fordrer ofte mer klaging. Det er ikke morsomt å sitte å høre på noen som klager hele tiden. Jeg var en klagete person i en periode i livet mitt, den gangen da alt var tungt og jeg slet med alt mulig rart. Jeg kan spesielt huske at jeg var negativ og klaget mye da jeg var fulltidsstudent og hadde full jobb ved siden av, så kom selvfølgelig et brudd med den jeg satte stor pris på. Jeg er så lei meg for all den gørra jeg har tømt ut av meg til mine venner og mine nærmeste. Heldigvis har jeg vært flink til å ta dem med på mine oppturer igjen. Og det er selvfølgelig bedre å være sammen med noen som har en god balanse mellom det de deler.

Vi kommer ikke videre hvis vi ikke går framover

Tenk heller på en situasjon, en film, en sang, en bok, eller et sted som gjør deg i bedre humør. Se for deg de som virkelig har noe å klage over – og som ikke gjør det – og se om du fortsatt har behov for å klage.

Gå en tur eller sov en lur og se om det ikke går over. La loven om tiltrekning gi deg andre ting enn noe å klage over.

 

– Trinity

————————-