Skip to content

Archive for

31
mar

Dag 268 – Hold fokus på tillit, kjærlighet, overflod, utdanning og fred

Dag 268:

I stede for å fukusere på verdens problemer, før din oppmerksomhet og energi til tillit, kjærlighet, overflod, utdanning, kunnskap og fred.

Vi kan endre vår verden ved å ha oppmerksomheten vår på tillit, kjærlighet, utdanning og fred

Det er vi som har arvet jorden, det er vår skjebne å ta vare på den og på våre medmennesker. Skjebne kan sees på ulike måter, en  måte er å se skjebnen som den arven vi har fått fra våre forfedre og formødre, det er det de gjorde som formet våre gener og som har gitt oss de mulighetene vi har i dag. Jeg liker denne måten å se på skjebnen. En annen måte er jo selvfølgelig å se det som at det ligger utenfor vår makt – at ting er skjebne-bestemt, at det er en høyere makt som gir oss det vi får. Hvis jeg velger å se på skjebnen på den måten så blir jeg et offer med lite eller ingen påvirkning i mitt liv. Hvis jeg derimot velger å se på skjebnen som de forutsetningene jeg har med meg i min arv, fra mitt genmateriale og/ eller fra mitt miljø – da kan jeg påvirke skjebnen videre slik at mine etterkommere får andre eller de samme forutsetningene å leve etter. På denne måten å se det på er det også mulig å hjelpe vår verden ved å holde fokuset på de utviklende og positive kvalitetene jeg setter pris på, blant annet de som Hemmeligheten/ The Secret fokuserer på i dag; tillit, kjærlighet, utdanning, kunnskap, erfaring, overflod, og fred. Jeg trekker gjerne med takknemlighet og muligheter.

 

– Trinity

30
mar

Dag 267 – Fokuser på rikdom for å tiltrekke deg penger

Dag 267:

For å tiltrekke deg penger, fokuser på rikdom. Det er umulig å bringe mer penger i livet ditt hvis du fokuserer på mangel på penger.

tenk deg rik

Nok en gang minner Appen om Hemmeligheten meg på at fokuset mitt ligger på mangel på penger. Nok en gang opplyses jeg om at jeg må endre mitt fokus til å tenke rikdom. Dette er virkelig ikke lett når store deler av livet har vært preget av mangel på penger. I perioder gikk alle pengene med til husleie og de fleste faste utgifter og mat ble ivaretatt av veldig gode venner som innviterte til middag og kos. Nå som dette er snudd har disse vennene blitt mer og mer distant og det føles ikke naturlig å innvitere tilbake, noe jeg ofte tenker på. Det er veldig rart hvordan livet faktisk går, hvordan mennesker kommer innom i livet og blir borte, noen kommer plutselig innom igjen og blir borte på nytt og andre forblir i livet. Det samme med penger, materielle ting, jobb, kjærlighet, dårlig selvfølelse, sykdom, svakheter og mere. Jeg lurer på om det er sant at vi bare får det vi tåler og kan håndtere og at de motstander og problemer vi får i livet vårt skal være med å styrke oss – nå tror jeg virkelig ikke jeg har lyst til å bli særlig sterkere, jeg føler jeg blir følelsesmessig kald av å gå gjennom så mange utfordringer og motstand.

Jeg ser i alle fall hvorfor jeg stadig faller for fristelsen på å tenke mangel mer enn rikdom, selv om jeg er veldig takknemlig for alt jeg har opplevd i mitt liv som har gitt meg den erfaring og kunnskap jeg faktisk har. Jeg er et utrolig sterkt menneske selv om jeg ikke alltid liker å innse det – for det er også veldig lett å sette meg selv i en offerrolle fordi jeg har opplevd så mye i mitt liv. Heldigvis har jeg mer og mindre sluttet med det, for det er jo bare jeg som kan se at jeg faktisk kan dra nytte av det i stede for å syns synd på meg selv.

Så ta meg sammen i forhold til å tenke rikdom? Definitivt.

Med dette ønsker jeg deg et godt fokus på rikdom.

 

– Trinity

29
mar

Dag 266 – Se alt du ønsker deg som fakta

Dag 266:

En snarvei for å manifestere dine lengsler er å se det du ønsker deg som absolutte fakta.

Med Tankene Er Alt Mulig

 

 

– Trinity

28
mar

Dag 265 – Spis maten din fokusert og den assimileres perfekt

Dag 265:

Jeg er overbevist om at hvis vi kan spise maten vår i dag, helt fokusert på en behagelig opplevelse av å spise, tas maten inn i våre kropper perfekt, og resultatet i våre organer må da bli perfeksjon.

Å spise mat med kjærlighet

Jeg har begynt å tro at hvis jeg spiser min mat med kjærlighet og setter min lit og tro til at denne maten er akkurat det min kropp trenger akkurat nå og at denne maten vil være bra for kroppen min akkurat nå så føler jeg faktisk at kroppen responderer bedre og bedre på maten jeg spiser. Jeg er ikke så intolerant for enkelte matvarer lenger. Jeg holder på å lese om Tibetansk Medisin og deres fokus på kost i forhold til å holde seg frisk, dette er utrolig lærerikt, men det er ikke lett tilegnelig da det er så utrolig annerledes enn den vestlige måten å tenke på.

Måtehold har begynt å bli en vane hos meg, jeg spiser ikke opp all maten min. Med vilje lar jeg det alltid være igjen litt av det jeg spiser. Jeg blir (heldigvis) flinkere og flinkere til å drikke vann igjen også. Rent vann – uten smakstilsetning.

Fokuser på hva maten din smaker, på hva den lukter og hvordan den ser ut. Fokuser på at du spiser denne maten med kjærlighet. Kjenn hvordan den blir oppløst til mindre biter mens du tygger. La tungen din kjenne på maten i munnen før du svelger den. Kjenn at maten din drar nedover i spiserøret før du tar neste bit. Ta det rolig når du spiser – vi lever i en hektisk hverdag hvor vi ikke er så bevisste på hva vi gjør til enhver tid, ta tilbake den naturlige opplevelsen av de små tingene i livet ditt. Som foreksempel hvor deilig det kjennes ut i halsen når du drikker kjølig vann på morgenen, eller når du spiser noe som smaker utrolig godt. NYT! Dette har mer blitt et symbol for å være en livsnyter enn å koste på meg luksuriøs mat, noe som for meg sto som livsnytelse tidligere.

 

– Trinity

28
mar

Dag 264 – Lev ditt liv og ikke tving din vilje på andre

Dag 264:

Du kan ikke bruke loven om tiltrekning til å til å tvinge din vilje på noen andre. Å tvinge din vilje på andre vil bare tiltrekke den tilbake til deg, som kan manifestere seg i at du tiltrukkes av negative situasjoner eller hendelser der du befinner deg maktesløs. Å tvinge din vilje på andre er når du ikke lar noen andre ha frihet til å være som de er.

DetteErDittLivLevDetNo

Hvis du konsentrere deg om deg selv og ditt liv vil du bare kunne berike det enda mer. I stede for å forsøke å endre andre, irritere deg over andre rundt deg eller forsøke å “ganne” eder og galle over andre som har forsuret livet ditt så ta tak i ditt eget liv. Endre på deg selv og de følelsene du har i forhold til dette. Det kommer bare godhet ut av at du tilgir andre og deg selv i stede for å gå rundt å irritere deg over noe du ikke kan styre. La andre leve sitt liv – så kan du konsentrere deg om ditt liv.

I dag oppdaget jeg en side ved meg selv som jeg ikke var klar over – og i den anledning endte jeg med å såre et menneske jeg setter stor pris på, et menneske jeg har stor respekt for og som jeg har blitt utrolig glad i og glad for. Denne siden ved meg har kanskje alltid vært der, men nå som jeg er klar over det så skal jeg forsøke å gjøre noe med meg og ikke med de andre. Jeg ville bare være hjelpsom, men endte med å gjøre det på en så klønete måte at alt bare ble dumt. Gjennom reisen med Hemmelighet-Appen/ The Secret Appen dukker det opp en god bevissthet i meg selv. En liten indre reise. Det er utrolig spennende. Nå skulle jeg gjerne sagt at jeg ikke kaster stygge tanker om andre eller forsøker å endre andre – at jeg er et godt menneske, men dessverre så gjør nok jeg det også. Selv om jeg vet at jeg gjør det i mye mindre grad enn før. Nå har jeg lært meg en teknikk i forhold til det – når jeg tenker “håper hun eller han får smake sin egen medisin” eller lignende tanker har jeg begynt å gjøre noe som høres helt absurd ut i mitt hode, men jeg gjør det likevel – jeg sender personen heller lys og kjærlighet og unner vedkommende alt godt. Jeg snur de sure og negative tankene mine til å være raus. Hva er lys og kjærlighet til en “fiende”, ikke vet jeg det, men det gjør i alle fall meg mye roligere i hjertet og tankene mine og da gjør jeg det bare.

Som sagt – La andre leve sitt liv, så kan du konsentrere deg om ditt. Prøv samtidig å gi slipp på at du må leve livet ditt slik du tror andre vil at du skal leve det – for det kommer ikke noe godt ut av det heller…

 

– Trinity

27
mar

Dag 263–Si “Tusen takk” oftere

Dag 263:

Den store vitenskapsmann Albert Einstein revolusjonerte måten vi ser tid, rom og tyngdekraft på. Fra sin fattige bakgrunn og dårlige begynnelse på livet, ville du trodd det var umulig for ham å oppnå alt det han gjorde. Einstein visste en god del om Hemmeligheten/ The Secret, og han sa "Tusen takk" hundrevis av ganger hver dag. Han takket alle de store vitenskapsmenn, som hadde gått foran ham, for deres bidrag, som gjorde det mulig for ham å lære og oppnå enda mer i sitt arbeid, og til slutt å bli en av de største vitenskapsmenn som noensinne har levd.

Tusen takk - Tusen takk - Tusen takk - Tusen takk

Har jeg fortalt at jeg alltid sa “Tusen takk”, uansett hva som skjedde rundt meg? Jeg takket folk for at de holdt opp døren, at de flyttet seg så det var mulig å komme ut fra trikken, når jeg har handlet, uansett en liten anledning så husket jeg å takke. Så en dag fikk jeg plutselig følelsen av at jeg var unnselig, at andre bare brøytet seg foran meg fordi jeg var liten og takknemlig. Jeg har følelsen av å bli utnyttet fordi jeg er den som takker andre når jeg kan være til hjelp også. Nå kommer det sjelden ut høyt – men jeg takker uansett stille inne i meg. Tenk på trikken så folk dumt på meg når jeg takket for noe.

 

– Trinity

25
mar

Dag 262 – Universet er en uendelig leverandør

Dag 262:

Når du vet at alt kommer fra Universet og at Universet er uendelig leverandør av alle ting gjennom loven om tiltrekning, vil du være svært forsiktig med dine tanker når det gjelder penger. Dine tanker om penger handler enten om å tiltrekke penger til deg eller å holde penger vekk fra deg. Dette er hemmeligheten til all rikdom i verden og det er årsaken til all mangel i verden.

Tiltrekke penger eller støte de fra deg - valget er ditt

Det er nettopp fordi vi ofte fortsetter å tenke tanker i samme spor som vi alltid har gjort at det er vanskelig å endre sine tanker. Selv om jeg gjerne vil endre mine tanker til det positive kommer det alltid en eller annen form for realitet som knekker mine illusjoner om at det positive skal seire og jeg skal kunne tiltrekke meg alt godt.

we don't see things

Så målet nå er å forstå at Universet bare gir meg det jeg tiltrekker meg slik at jeg kan dra det gode ut av denne uendelige leverandøren.

 

– Trinity

24
mar

Dag 261–Takknemlighet åpner livets helhet

Dag 261:

Den enkleste måten å forvandle alle aspekter av livet ditt på utsiden er å dedikere deg selv til å føle mer og mer takknemlighet hver dag. Når du tenker på det, når du føler dyp takknemlighet, intensiverer du følelser med kjærlighet i ditt hjerte, og gjennom loven om tiltrekning vil ditt liv bli transformert til den skjønnheten som du har blitt på innsiden.

takknemlighet_tekst_with_texture

 

– Trinity

23
mar

Dag 260 – Ditt sinn – den kreative kraften av alle ting

Dag 260:

Å tenke at det ikke er nok, er å se på utsiden av bildene og tro at alt kommer fra utsiden. Når du gjør det, vil du helt sikkert se mangler og begrensninger. Du vet nå at ingenting kommer til eksistens fra utsiden, og at alt kommer først fra tanker og følelser fra innsiden. Ditt sinn er den kreative kraften av alle ting.

Ved å se et bilde fra utsiden begynner vi å lure på hva som ligger bak bildet - hvem er personen, hvilket liv har hun levd? Hva slags bil er det? Er den ren på innsiden? Er dyret langt unna fotografen? osv osv

Du må først tenke det og føle det før du kan tiltrekke deg det.

 

– Trinity

22
mar

Dag 259 – Du skaper ditt livs film

Dag 259:

Dine tanker, følelser og oppfatninger skaper filmen om ditt liv. De er usynlige kreftene som eksisterer i deg, og sammen skaper ditt livs film, som vises som din livserfaring i omverdenen. Dine tanker, følelser og oppfatninger er under din retning, og du kan forandre dem alle. Når du gjør det, vil du se endringene i filmen om livet ditt umiddelbart.

image

Hva fyller du filmen om ditt liv med? Lyse eller mørke scener? Latter eller tårer? Action eller Drama? Er du et offer eller en helt? Hva skal til for å endre den karakteren du spiller? Jeg vet ikke hva som skal til for meg, for å få filmen til å spille ut akkurat passe mengder med drama, action, kjærlighet, humor, rikdom, vennskap, barn, jobb og hobby. Den dagen jeg knekker den koden vil være den beste dagen i mitt liv. Da skal all min livserfaring vises for omverden og all kommende kunnskap og ny livserfaring vil være på den delen av filmrullen som ikke er vist enda, men som vil være forutsigbar på en god fortsettelse og en fantastisk avslutning.

 

– Trinity